PUMA Super Atom | En 1:1 genskabelse af fodboldstøvlen fra 1952

10.04.2017

Skrevet af Mathias

Vi har fået fingrene i en lancering der overgår mange års lanceringer og det mener vi i bogstaveligste forstand. Vi er meget stolte over at kunne præsentere den ekstremt limiterede udgave af genskabelsen af den ikoniske PUMA Super Atom fra 1952!

Det er formentlig en fair antagelse, at størstedelen af vores mest flittige læsere ikke var til stede da den originale PUMA Super Atom prydede fodboldbanerne verden over i 1952, men det betyder ikke at vi ikke skal vise historien respekt når muligheden byder sig. For at fejre 65 års jubilæet for den revolutionerende fodboldstøvle, har PUMA genskabt 100 par af den originale og ligheden er slående. Og det var 100 på verdensplan! Ja, støvle samlere i læste rigtigt!

Så vi har fået slået fast at dette er en meget, meget limiteret lancering og at den tager sin inspiration i en meget gammel støvle. Men hvorfor er den så, så speciel? PUMA Super Atom var den første støvle nogenside til at benytte knopper som var skruet i og den blev derfor formen på hvordan fremtidige støvler ville blive fremstillet. Det markerede og begyndelsen på PUMA's succesfulde rejse ind i fodboldens verden. Disse støvler er et stykke historie og man kan, blot ved at kigge på PUMA's fodboldstøvler nu, se hvor meget spillet har forandret sig siden 1952.

Fortsættes nedenfor.

Vi har set re-lanceringer af gamle fodboldstøvler tidligere, men ingen som disse, da de andre mærker har prøvet at modernisere deres gamle legender. Idéen bag at genskabe PUMA Super Atom er at få et produkt der er så tæt på den originale støvle som muligt, med henblik på form, silhuet, design og logoer. De er kommet uhyggeligt tæt på at gøre netop dette og når du har støvlen mellem fingrene, kan man nemt blive narret til at tro at det er en fodboldstøvle fra 1952, der kommer direkte fra kassen.

Den eneste ting der afslører at der er tale om en moderne og meget speciel fodbolstøvle er udstillingskassen den kommer i. Da der kun er lavet 100 par på verdensplan er hver enkelt kasse, håndlavet, blevet nummeret af folkene fra PUMA og hvis det ikke er klasse, så ved jeg ikke hvad det er. Så hvordan tilføjer du disse støvler til din samling? Først til mølle. De er tilgængelige nu og hvis du er interesseret i at sikre dig et par PUMA Super Atom Limited Edition, så følg linket herunder.

Bestil dit par helt unikke støvler lige her - pris 3199,- kr.