adidas ACE 17+ PureControl 'Turbocharge' | Den friskeste kontrolstøvle nogensinde?

24.03.2017

Skrevet af Mathias

Nu er det på tide at holde fast, for fodboldstøvleverdenen får rigtigt meget fart på! adidas har netop introduceret den nye ACE 17+ PureControl 'Turbocharge Pack' farve, og den kan du checke ud lige her.

Vi har i de sidste to ugers tid set flere professionelle tage disse støvler i brug, før startskuddet egentlig havde lydt. Store navne som Elneny og Marcelo har luftet den nye farve til træning i henholdsvis ACE og X versionen. Derfor har nogle af jer skarpe bootspottere måske allerede gættet, at denne helt nye ACE 17+ PureControl kun er begyndelsen på noget stort. Denne dynamiske, og tidlige release, er en del af en komplet overhaling af kollektionen, som vil tage over for 'Blue Blast Pack', og vil blive set på spillernes fødder.

Fortsætter herunder.

At kalde det snøreløse koncept på adidas PureControl en game changer siden introduktionen tilbage i januar 2016, ville være århundredes underdrivelse. De giver ikke kun et fuldstændigt unikt fit, og en fodboldstøvle oplevelse som aldrig før, men de løfter også niveauet for, hvad der kræves for at give fodboldstøvle-entusiaster en "WOW!" effekt. Støvlerne, har siden deres opdatering i december måned, i den grad cementeret deres plads som adidas' absolutte flagskib. I min, og i de fleste andres optik, så er de nok det første man tænker på, når man tænker på "adidas Football". Det er da derfor også kun fair, at de tager takstokken, og bliver den første støvle til at repræsentere "Turbocharge" farven og få en eksklusiv lancering i dag.

Sammen med voksenmodellen af adidas ACE 17+ PureControl Turbocharge, lanceres der også en version i børnestørrelser. adidas har virkelig lagt tid og kræfter i at kunne tilbyde deres fodboldstøvler til børn i professionel kvalitet, og er faktisk nu begyndt at gøre det på alle deres fodboldstøvler. Derfor har du mulighed for at spille i PRÆCIS de samme støvler som Mesut Özil, Ivan Rakitic og Dele Alli spiller i hver uge - også selvom du bruger mindre størrelser.

Du kan forudbestille dit par adidas ACE 17+ PureControl 'Turbocharge' Pack lige nu. Hvis du bestiller hos Unisport, har du dem før alle andre.