Introducerer Nike 'Revolution Pack' | Air Max arv på den største scene

20.03.2017

Skrevet af Mathias

Få sneakers har haft lige så stor indflydelse på sko-scenen som Nike Air Max. Streetwear mesterværket har altid været på fødderne af fodboldspillere og nu vil den påvirke det smukke spil på en helt ny måde.

Nike bevæger sig ud på nye territorier, når den legendarisk Air Max silo bevæger sig fra gaden til banen for første gang nogensinde. Vi har i de senere år set mange af de store fodbold brands, dristigt og meget succesfuldt, overføre deres berømte fodboldstøvle siloer fra banen til gaden. Med den nye Nike 'Revolution Pack' går tingene den anden vej, med et 4-silo line-up af fodboldstøvler der hylder arven fra fire af de mest populære Nike Air Max modeller.

Nike har faktisk allerede varmet op til denne lancering tilbage i august sidste år, hvor de introducerede den mindeværdige 'Heritage Pack' der leverede nøjagtigt samme koncept med at flytte de berømte Air Max designs til fodboldbanen. Dengang lavede Nike dog ikke FG-versioner, men nøjedes med at holde deres designs eksklusivt til Football X indendørs- og street skoene. Det ændrer sig denne gang, da populariteten fra den tidligere Football X pakke har banet vejen for FG-versionerne med Nike 'Revolution Pack'. Hey, hvis du har det, så vis det!

Fortsættes nedenfor.

Nogle af jer er måske allerede super sneaker entusiaster, som kan identificere hver Air Max sneaker fra fodboldstøvle billederne i galleriet. Men hvis du ikke helt kan sætte navn på de sko som du utvivlsomt har set velsigne gaderne på et eller andet tidspunkt i dit liv, så er her en liste over de tilsvarende Air Max sneakers.

  • Nike Mercurial Superfly V = Nike Air Max 90 OG
  • Nike Magista Obra 2 = Nike Air Max 97 OG
  • Nike Hypervenom Phantom 3 DF = Nike Air Max 95
  • Nike Tiempo Legend 6 = Nike Air Max 1 OG

Denne nye 4-silo's udgivelse kan i den grad betegnes som en Limited Edition og med et begrænset antal på lager og en super høj efterspørgsel, vil jeg anbefale at du ikke venter alt for længe med den her. Men igen, hvorfor skulle du også det?

De vil uden tvivl være udsolgt når du ser dem gøre deres entré på banen, hvilket vil ske under den forestående landskamps pause. Tre kæmpe venskabskampe er på kalenderen, hvilket giver Nike den perfekte mulighed for at vise deres nye streetwear/fodbold fusion frem på den største scene. Hold dit støvle spot øje åbent når Frankrig tager i mod Spanien, Italien møder Holland og England får besøg af Tyskland. Hvis du har lyst til at vise dine spotting evner, så skriv os en DM på Instagram, med hvilke 12 spillere du tror vil bære støvlerne (fire i hver kamp).

Nike 'Revolution Pack' landede i dag, så vent ikke! Find dit par Limited Edition Mercurial, Hypervenom, Tiempo eller Magista her på Unisport.dk