adidas Limited Collection | Mundial Team Modern Craft

13.03.2017

Skrevet af Mathias

Ingen tilføjelse til adidas' "Limited Collection" går nogensinde ubemærket forbi, men nogle vil utvivlsomt vække mere opsigt end andre. Alt der involverer Copa Mundial vil helt sikkert gøre folk spændte, så forbered dig på et styk moderne klassiker.

Adidas har design teknikken til at kombinere deres uovertrufne arv med deres moderne stil helt ned til en t-shirt. Der findes ikke et bedre eksempel på dette end adidas Mundial Team Moder Craft skoene, som nu har fået en opdatering med tre farver der er gennemgående for siloen. Modern Craft sko er kategoriseret som grusbane sko, hvilket de egner sig rigtig godt til, men faktisk er de blevet et stort navn indenfor sneakers og de er en elegant måde at ære den legendariske Copa Mundial fodboldstøvle.

Den første adidas Mordern Craft kollektion blev lanceret tilbage i november 2016, og dengang kom de i en sort og hvid farvevariant med guld detaljer. Denne 2017 version tager mere inspiration fra gaderne, hvilket betyder den har fået et meget mere råt udtryk. Resultatet er dog stadig et elegant og luksuriøst bud på en af de bedst sælgende fodboldstøvler nogensinde, hvilket kun efterlader dig med den nærmest umulige opgave, at vælge mellem en af de tre farvevarianter. Det bliver den grå for mig!

Køb dit par adidas Mundial Team Modern Craft sko lige her.