Retro fodboldtrøjer fra Copa | Barcelona, DDR og Roma

11.03.2017

Skrevet af Mathias

Kom med tilbage til en mere simpel tid i fodbold, hvor billetpriserne var mere rimelige, hvor det var vanvid at betale 780 millioner kroner for en spiller og ord som AeroSwift, Climacool og DryCell alle var volapyk. Hvis du er klar på noget vintage fodboldmode, så er det nu du skal læse med.

Her hos Unisport kan vi prale af et uovertruffent udvalg af fodboldtrøjer, med klubber fra hele verden. Hvad du måske ikke ved er, at vi også har et imponerende udvalg af legendariske, klassiske fodboldtrøjer fra forskellige vigtige år i fodboldhistorien, som spænder helt tilbage til 70'erne og 80'erne. Det kan være en storhedstid for nogle klubber eller en sæson, hvor trøje designet bare var for godt til ikke at blive ved med at blive produceret.

De uhyre populære trøjer har virkelig bidt sig fast, og det er let at se hvorfor, med et design der er velegnet til hverdagsbrug såvel som til ture på stadion. Det er mærket Copa, som står bag initiativet og de officielle designs har nu fundet vej til vores shop. For at give et indtryk af hvor mange forskellige trøjer der er at vælge mellem, har vi alt fra den decideret smukke 1974/75 Barcelona udebanetrøje til DDR's VM trøje fra 1974 og Romas hjemmebanetrøje fra 1980. En blanding af flot vintage design og en smule politiske holdninger, hvis det er noget for dig.

Du kan finde alle vores Barcelona retro fodboldtrøjer lige her på Unisport.dk.

Alle de andre Copa retro fodboldtrøjer kan findes via dette link.

NB: Den afbildede kasse medfølger ikke.