Der er en bold, som alle vil spille med. En bold som betyder noget helt specielt. Når man spiller med denne bold i en officiel kamp, så er det fordi en sejr betyder, at man har muligheden for den største sejr, og det største nederlag i klubfodbold. Der er selvfølgelig tale om Adidas Champions League 2011 Finale Bold. Det er den ultimative turnering indenfor klubfodbold. Flere prominente spillere og trænere har udtalt at denne turnering er vigtigere end VM. UEFA Champions League er, hvor de ultimative mestre bliver fundet. Til det bliver der hvert år fundet en af verdens helt store scener at spille i. Sidste år var det Real Madrids hjemmebane Santiago Bernabeu, året før var det Stadio Olympico i Roma hjemmebane til både SS Lazio og AS Roma. Hvert år har adidas som officiel boldleverandør til Champions League til opgave at levere en bold til finalen. Selvom mange af adidas' bolde har været kontroversielle, så er dette en af de bolde, som gennem 10 år har været lovprist. Vi ved, at der er en del faste købere blandt vores kunder, som sværger til netop Champions League boldene. Og at der er en del klubber, som tager lidt af CL magien ned i rækkerne med denne bold, og gør den til lokalklubbens kampbold. Dette skyldes helt simpelt, at det er en super oplevelse at spille med den. Den er responsiv og naturlig, men kan med den rette portion talent og teknik lave alle de skud finesser, som er blevet en del af det moderne spil.
Finalebolden er noget helt specielt, og bliver af nogle betragtet som et samlerobjekt. Den bliver designet med det formål at repræsentere netop den bane og bys historik, som finalen spilles i. Dette kulmineret med den unikke 12 stjerners kontruktion fra Champions League logoet, giver bolden en visuel karakter, som udstråler Champions League Finale øjeblikkeligt.
I år skal kampen spilles på en af de ultimative finale stadions i verden. Stadionet kendt for at have den største finalekamp i engelsk fodbold. Englands national stadion; Wembley, som hvert år er vært for FA Cup finaler og semifinaler. Selvom det er et nybygget Wembley stadion, så emmer stadionet af fodboldens største øjeblikke. Champions League finalen er blevet spillet på det gamle Wembley 5 gange, dette er første gang, at det nye Wembley er værtsstadion.
Adidas Champions League 2011 Finale Kampbolden er designet i rød og hvid, som er farverne på det engelske St. George flag. St. George som både er en sagnomspunden og historisk person, som er det engelske svar på Holger Danske. Derfor er den rød og hvid.
Den orange stjerne er et symbol på London. Orange værende en dynamisk, pulserende, sprudlende og livlig farve. Karaktertræk som farven deler med den multikulturelle hovedstad. Det er også At der er valgt præcis den samme orange farve, som også er brugt på Adidas F50 AdiZero II Orange/Sort er bare et smart og lidt frækt træk fra adidas.
Under den orange stjerne er der lavet et symbol med Champions League trofæet med de store ører omringet af to løver. Symbolet spiller på de royale våbenskjold, som bliver tildelt de engelske monarker. De to løver bliver brugt af Dronningen af Englands mor. Og selvfølgelig er brugen af løver også en reference til engelsk fodbolds landshold, som kaldes ”Three Lions”; de tre løver.
Optegningen af disse løver er også i de røde felter omkring boldens våbenskjold, hvor der er en sølvfarvet optegning af løverne. Billederne forsvinder i det hvide felt, hvor der står adidas Finale. Der er en sølvfarvet omkrandsning, som får løverne til at se kæmpende ud. Rigtig flot symbolik hvor England, Champions League Finale, Adidas, kamp mellem kæmper alt sammen er kapsuleret i boldens design.