World's Best Football Store | Mød Nike Hypervenom 3!

09.03.2017

Skrevet af Jacob

World's Best Football Store, bedre kendt som Unisport Flagship Store, har fået sig en ny roommate og dødbringende roommate. Det er selvfølgelig Nike Hypervenom 3, der er rykket ind og det kan ses på indretningen!

Det er selvfølgelig positivt, uanset hvordan man vender og drejer det, da den tredje generation af Hypervenom-kollektionen har taget støvlemarkedet anno 2017 med storm. Derfor var det selvfølgelig kun passende, at den fik sin helt egen plads i vores københavnske butik. Hvis du stadig har svært ved at vikle hovedet omkring alle de tekniske opdateringer på støvlen, så skal du endelig tage et smut forbi vores butik og få syn for sagen. Derudover er vores kollegaer i butikken klar til at svare alle de spørgsmål, du end måtte have!

Nike Hypervenom 3 er allerede blevet budt velkommen af stjerner som Harry Kane, Robert Lewandowski, Gonzalo Higuain og mange flere af verdens bedste angribere. Hvad kan den støvle så? Hvis du slår et smut forbi København, så kan du selv opleve Hypervenom 3 på egne fødder i vores Unisport Flagship Store. Støvlen er som skræddersyet til angribere, og hvis ikke det lyder spændende, så ved jeg snart ikke, hvad gør. Kom oplev Nike Hypervenom 3 og alle de andre ting, vores butik kan byde på. Vi ses derinde!

Du kan også opleve vores online Nike Hypervenom 3 univers lige her!