Vi holder hver dag øje med fodboldkampene verden over, for at se om vi kan spotte fodboldustyr og fodboldstøvler fra forskellige leverandører. Denne gang med et af de lidt sjovere. Samuel Eto’o må regnes for at være en af verdens bedste angribere og han har været det rigtig længe. Både for Barcelona og Inter, hvor han spiller nu, har han igen og igen vist sin målfarlighed. I Seria A har han indtil videre nettet hele 18 gange i 28 kampe og han er helt sikkert ikke færdig med at bombe Inter mod toppen. I går spillerede Inter hjemme mod Genoa og til trods for at udeholdet kom foran lige før pausen, så kom Inter på banen til anden halvleg i hel anden forfatning – og i nye støvler. Til trods for at man normalt kalder det et ”dårlig tidspunkt” at indkassere et mål lige inden man skal ned til pause-teen, så viste Inter at det ikke for alle hold er lige slemt. Med hele 5 mål sat ind på en lille halv time, blev Genoa bombet helt ud af San Siro og selvom de fik pyntet på slutresultatet 5-2, så havde der stået Inter på alt i anden halvleg. En af de spillere som gjorde et stort væsen af sig må siges at være Eto’o, der med to scoringer på 6 minutter viste den klasse vi skrev om i starten. Hvad den opmærksomme måske lagde mærke til, så var det også i et par andre støvler end i første halvleg, hvor han var knap så heldig foran mål. Til første halvleg havde han nemlig Puma Velocity 1.10 SL på i hvid/rød, men som du kan se på billedet, så var den kære angriber ikke helt heldig med afslutningerne i den støvle. I anden halvleg trådte han så på banen i samme støvle, som vejer bare 150 gram, men i den tidligere farvevariant lilla/grøn. Det var som om det bare var det der skulle til, for siden da haglede målene ind fra en storspillende Samuel Eto’o. Måske kender du også til det? Altså at skifte fodboldstøvler midt i en kamp? Hellere at ville spille i den mest brugte af dine støvler, fremfor den nyeste? Kom med dit bud herunder og deltag i vores debat.