Unisport WebTV | Hvordan performer adidas ACE 17+ PureControl?

09.03.2017

Skrevet af Mathias

adidas ACE 17+ PureControl er den anden generation af den snøreløse støvle, og der er lavet nogle ændringer for at gøre den endnu bedre end dens forgænger. Virkede det? Find ud af det i vores anmeldelse lige her.

I en af de mest ventede anmeldelser til dato, har JayMike sat adidas ACE 17+ PureControl på den ultimative prøvelse. Som man siger i musikbranchen, så er det andet album altid det sværeste at få succes med, og jeg tror, at det samme kan siges om fodboldstøvler. Den første generation af PureControl satte standarden ekstremt højt, og bare at nå samme højder ville være en bedrift i sig selv, men adidas gør aldrig noget halvt, gør de vel? De ville nå nye højder, og du kan se om det lykkedes for dem i videoen ovenfor.

Hvis det ikke var incitament nok for at prøve adidas ACE 17+ PureControl, så har vi også sat prisen ned på nærmest alle adidas ACE-modellerne med op til 20%! Du kan sikre dig et godt tilbud lige her, men jeg vil råde dig til at slå til hurtigst muligt, for at sikre dig at din foretrukne farve og størrelse stadig er tilgængelig.

Tjek vores gode rabatter på adidas ACE fodboldstøvler lige her!