Under Armour Clutchfit 3.0 Rød | Temperaturen stiger!

27.02.2017

Skrevet af Jacob

På vinterens allersidste dag skruer Under Armour op for varmen, og byder velkommen til foråret. Her får du det første kig på den nye Clutchfit 3.0 i en frisk rød farvevariant.

Den opmærksomme støvlespotter bemærkede nok Southamptons målmand, Frasier Forster, med et par Under Armour Clutchfit 3.0 Rød på fødderne i søndagens EFL Cup-finale mod Manchester United. I en af de mere medrivende cup-finaler jeg kan mindes, endte Southampton med at trække det korteste strå, men Frasier Forster vandt uanset hvad et par point på støvle-kontoen for hans forårsfriske fodtøj. Den røde farvevariant sprang ikke blot i øjnene på banen, men gjorde det også foran vores kamera.

Under Armour Clutchfit 3.0 er bygget omkring idéen, at kontrol kommer gennem komfort, og når vi ser på teknologien på støvlen, så forstår man bedre, hvad det betyder. Overdelen er delt op i to lag, hvoraf det yderste er dækket med et 3D mønster, som øger grebet i bolden for at give bedre kontrol. Det inderste lag af overdelen er mere smidigt og blødt, hvilket både forbedrer komfort, men det giver også et mere dæmpet touch bolden, når du modtager og kontrollerer den. Det er altså ikke værst tænkt, Under Armour!

Fortsættes herunder.

Indeni støvlen finder du en revolutionerende 4D-indersål, der fungerer på samme måde, som memory foam gør det. Den former sig, og nærmest husker, hvordan din fod ser ud, og giver dig dermed et personligt og virkelig komfortabelt fit. Dermed er det sikkert at sige, at UA holder deres løfte, når de lover kontrol gennem komfort - i alle vejrforhold vel at mærke. Målmænd, forsvarsspillere, og midtbanespillere; giv Clutchfit 3.0 et skud, for den vil helt sikkert overraske jer positivt!

Få fingrene i et par Under Armour Clutchfit 3.0 Rød lige her på Unisport.dk