Vi kunne den 31. januar fortælle om Di Marias helt specielle Adidas Predator Hvid/Grøn i et design, som tilsyneladende var blevet kasseret fra Adidas' kollektion. Nu begynder flere spillere at bruge den, spørgsmålet er, hvad sker der? Di Maria spillede igen i støvlen, da Real Madrid baskede baskerne fra Real Sociedad med 4-1. Di Maria matchede dog ikke sin bedrift fra opgøret på Sociedads hjemmebane, Estadio Anoeta, hvor han på imponerende vis scorede på egen hånd. Et rigtigt Predator X mål, hvor han dribler ind i banen fra højre side. Før de tre Sociedad spillere når at komme til ham, krøller han bolden op i højre hjørne. Ingen chance for målmanden. Di Maria blev først indskiftet i det 61. minut som erstatning for Kaká. Han nåede dog at være manden, som med en fiks aflevering stod for oplægget til Adebayors mål i det 90. minut. Men nu er støvlen også taget i brug hos flere spillere. Blandt andet spillede Hernanes fra Lazio i støvlerne i CL udgave. Han scorede ligesom Di Maria i september et rigtigt Adidas Predator X mål. Fra over 30 meters afstand brager han et meget skruende frispark ind i højre side af målet med et brag af en inderside. Desværre for Hernanes formåede de flyvende æsler fra Chivevo at udligne og kampen endte 1-1. Den defensive midtbane Cristian Brocchi fra Lazio spillede også i støvlerne. Maxi Rodriguez fra Liverpool spillede også i de grøn/hvide Predator støvler med CL logoerne i skrueelementerne mod Chelsea. Kampen endte som bekendt med en snæver men meget vigtig Liverpool sejr. Sejren bragte Maxi Rodriguez og Liverpool op på en 6. plads i Premier League. Spørgsmålet er så, hvorfor spillerne spiller i en støvle, som allerede er lavet om? Vi kan kun klø os på hovederne og undre os. Hvad tror du, det skyldes? Vores vareprøve har også Champions League stjerner på, men Adidas insisterer på, at de ikke kommer til salg. Giv dit besyv med i kommentarfeltet nedenfor, og hvis i vil se billeder af støvlen med CL mærker, så må i jo lige skrive det.