PUMA opgraderer Team evoSPEED med et nyt par Tricks støvler

25.09.2015

Skrevet af Mathias

PUMA sørger for vi går på weekend med et stort smil på læberne, da de introducerer en helt ny Tricks farvevariant til deres evoSPEED. Den nye støvler kommer til at være del af deres head to head kampagne, hvor PUMA sætter Team evoSPEED op mod Team evoPOWER. Find ud af mere her…

Når man tjekker det talent PUMA har til at repræsentere deres støvler er det pænt sindssygt. I de næste uger kommer PUMA til at sætte deres bedste spillere op mod hinanden, når evoPOWER stjernerne går op mod Team evoSPEED for at finde ud af hvilken af de to lineups er stærkest.

De kommer til at hente pointene ind til deres hold i den helt nye farvevariant. De nye støvler byder Tricks konceptet tilbage, så vi igen kan have det vildt over designet, hvor de to støvler er forskellige farver. Det ser altid vanvittig fedt ud på banen og man får i hvert fald fanget folks opmærksomhed.

Det nye blå og orange design er helt sikkert noget jeg kan arbejde med - hvad siger du? Find de nye støvler lige her.

Over de næste par uger kommer Team evoSPEED til at tjene point på at score mål, assists og andre parametre og vi kommer helt sikkert til at løbende følge op på hvordan de 2 hold matcher op. EvoSPEED og evoPOWER farvevarianterne er ens, men det gør i hvert fald ikke mig noget, fordi de rangerer meget højt blandt mine yndlings PUMA støvler i lang tid. Lækkerier!

Jeg tror faktisk det bliver ret fedt at følge Team evoSPEED og Team evoPOWER, når de kæmper for deres holds ære. Mine penge kommer nok til at ligge på evoSPEED drengene - de har Agüero og de andre målmaskiner, men hvem ved. Hvilken side tror du på?

ALT_TAG