Under Armour Clutchfit 3.0 Hvid/Sort | Kontrol når det er bedst

16.02.2017

Skrevet af Jacob

Under Armour tilbage med en ny lancering, og denne gang er det Clutchfit 3.0, der lander i en nok så elegant farvevariant. Var det ikke for et sort logo, var der tale om en perfekt vinter-camouflagestøvle!

Under Armour Clutchfit 3.0 står noteret som værende en kontrolstøvle, og det er ganske nemt at se hvorfor, når man ser på de elementer, det amerikanske sportsbrand har implementeret i støvlerne for at forbedre komfort og kontrol. Det afspejler sig også i de spillere, der benytter sig af Clutchfit 3.0, og her kan Arsenals Granit Xhaka nævnes. Selvom han har haft svært ved at finde fodfæstet i Premier League, hersker der ingen tvivl om, at han kan blive en af de bedste kontrollerende midtbanespillere i fremtiden.

Den nye Under Armour Clutchfit 3.0 er blevet udstyret med en overdel i to lag, hvilket sikrer, at støvlen smyger sig om foden på dig og i samspil med en symmetriske snøring, får du enorm bevægelsesfrihed. Det yderste lag på overdelen er en nubret overflade, som øger dit greb i bolden i alt slags vejr, og det inderste lag af overdelen har en skumlignende tekstur, som sikrer en dæmpende effekt, når du modtager og kontrollerer bolden.

Fortsættes herunder.

Du får altså det ønskede greb i bolden fra det yderste lag, og den eftertragtede dæmpende effekt fra det inderste lag, og du er dermed godt dækket ind i forhold til kontrolelementer. Men derudover har UA også gjort meget for komforten på Clutchfit 3.0, hvor det især er værd at nævne den patenterede 4D Foam-indlægssål, som øger stødabsoberingen markant. Den former sig efter foden og giver et virkelig komfortabelt og personligt fit, som virkelig kan anbefales.

Når du pakker alt det ovenstående ind i en elegant farvevariant, så har du altså en fodboldstøvle, der ikke kan andet end at blive populær. Det sorte logo med diamantmønster og de lyseblå knopper er det eneste, der holder Clutchfit 3.0 fra at forsvinde i det hvide vinterlandskab. Jeg er personligt ret vild med det klassiske design, men hvad tænker du om den nye Clutchfit 3.0?

Du finder dit par Under Armour Clutchfit 3.0 White/Black lige her på Unisport.dk.