Nike Hypervenom 3 Tech Craft | Læderlækkerier

13.02.2017

Skrevet af Jacob

Nike er tilbage med en ny tilføjelse til deres evigt populære Tech Craft-kollektion, og denne gang står Hypervenom Phantom 3 for skud, der er blevet beklædt med læder og en lækker farvevariant.

Hvis man ikke har helt styr på, hvad Nike Tech Craft-kollektionen er, og derfor ikke forstår, hvorfor vi er ret så meget oppe at køre lige nu, så kommer der her en kort forklaring. Engang imellem forkæler Nike os ved at lancere alle fire siloer med en overdel af enormt lækkert Alegria-læder; og nej, det gør ikke alverden til forskel for eksempelvis Tiempo, men for Hypervenom er det en ret stor ting. Det er især en stor ting, når støvlen ser så vild ud, som den gør; er det bare mig, eller er der lidt ond Batman over den?

Den nye Nike Hypervenom Phantom 3 Tech Craft lander i begge udgaver af topmodellen, hvilket vil sige, at du kan få lige netop din favorit iklædt en lækker læderoverdel; altså med eller uden Dynamic Fit Collar. Det er selvfølgelig en teknisk tilføjelse, som vi allerede kendte fra den almindelige Hypervenom 3, og derfor er det som sådan ikke noget nyhed. Lad os i stedet tage et kig på de elementer, der adskiller Tech Craft-modellen fra den almindelige Hypervenom 3.

Fortsættes herunder.

Størstedelen af den teknologi, som er implementeret på den almindelige Hypervenom Phantom 3, finder du ligeledes på Tech Craft-modellen. Det vil altså sige, at du stadig får den samme Flyknit- og FlyWire-konstruktion, som garanterer lockdown og stabilitet, men hvor de to støvler adskiller sig fra hinanden er på Strike-zonen. Det er altså zonen, der løber fra indersiden af støvlen op over vristen, og den således blevet iklædt et stykke enormt lækkert alegria-læder, der ifølge Nike selv er den højeste kvalitet at kængurulæder, der findes.

Det betyder altså, at du nu kan få den ultimative angriberstøvle, Nike Hypervenom Phantom 3 med en overdel af læder, hvor det virkelig gælder, Hvis du foretrækker læder, og det bløde touch det giver dig, så bør du helt bestemt overveje Tech Craft-model som din næste støvle. Du får Hyper-Reactive-knopsystemet, som er designet til de aggressive retningsskift og hurtige accelerationer, og oven i det kan du lægge Cut- og Strike-zonerne, FlyKnit- og FlyWire-konstruktion, og så skal du selvfølgelig ikke glemme, at du får det hele med en overdel af kængurulæder. Svært at komme i tanke om en bedre kombination!

Taler Nike Hypervenom Phantom 3 Tech Craft til dig? Køb dit par lige her.