Neymar ser ud til at være på vej væk fra sine Nike Hypervenom Phantom II

24.09.2015

Skrevet af Mathias

Okay, okay! Jeg skal være den første til at indrømme at da billederne af Barcelona træningen kom frem og man kunne se Neymar træne i et par Nike Mercurial Vapor, så var jeg ikke med på hypen. Han har gjort det før, hvor han har trænet i et par Vapor og så har det været det. Da han så besluttede sig for også at troppe op i et par mod Celta Vigo i går aftes, så må selv jeg jo nok erkende at det måske er tid til at undre sig over hvad der sker…

Neymar er uden tvivl Mr. Hypervenom. Altså der er massere af andre stjerner der bruger støvlen, men brasilianeren er stadig den suveræne top dog. Han var dog en loyal Mercurial mand indtil Hypervenom støvlen blev lanceret for 2 år tilbage, så det kan være han er begyndt at savne dem og et skifte er på trapperne.

Jeg tvivler på Nike er store fans af det, da han er støvlens helt store ambassadør, men så alligevel, de har trods alt godt med andre superstjerner der kan overtage hans post. Der kan jo umuligt være noget i vejen med Nike Hypervenom Phantom II. - Lewandowski scorede for fa’en 5 mål på 9 minutter i dem, så helt ringe er de nok ikke.

Der blev hældt lidt ekstra benzin på bålet, fordi det ikke kun var de Electro Flare Vapor støvler han brugte og i stedet havde hævet et par Lightning Storm Støvler med. Mine øjne kommer i hvert fald til at være fixet på hans fødder i weekenden. Hvad siger du - er hans Hypervenom tid slut, eller er han tilbage i dem næste kamp?