Unisport World Tour rammer Los Angeles

24.09.2015

Skrevet af Mathias

Vores World Tour har besøgt rigtig mange fantastiske steder og byer allerede, men vi er langt fra færdige med at udforske fodboldverdenen og finde ud af hvordan folk lever og ånder for verdens bedste sport. Denne gang er Joltter i Los Angeles og får et unikt indblik i hvordan englenes by viser deres kærlighed til fodbold og specielt LA Galaxy.

Der er tusindvis af ting at gøre i Los Angeles og selvom fodbold nok ikke er det første du tænker på, så er byen stadig hjem til LA Galaxy, som er et af de største hold i USA. På denne del af turen fik Joltter lov til at besøge LA Galaxys træningsfaciliteter og besøgte deres andethold til en træning, hvor han også udfordrede dem i en crossbar challenge.

Selvom det var med en gruppe af spillere, som nok en dag får chancen for at spille i MLS, så var en crossbar challenge bare ikke nok fodbold til Joltter. Han gik derfor på jagt efter nogle af de fedeste fodbold spots og hangouts i LA og man må sige der hvor endte var pænt svedigt. Det er i LA, selvfølgelig er det fedt!

Det hele blev rundet af med et all access besøg til en LA Galaxy kamp, hvor vi fik den intense passion at mærke på tæt hold. Det var endnu et succesfuldt besøg i dette stop på vores World Tour, hvor vi igen fik at mærke, at kærligheden til fodbold er enorm i alle verdenshjørner.