Nike Hypervenom Phantom 3 DF vs. Phantom 3 | Hvad er forskellen?

03.02.2017

Skrevet af Jacob

Der har været stor interesse for den nye generation af Nikes Hypervenom-kollektion, og især de nye topmodeller, Phantom 3 og Phantom 3 DF, har genereret mange spørgsmål. Her får du svaret på hvad, der adskiller de to.

Det spørgsmål kan faktisk besvares ret så kortfattet; ganske simpelt er det den efterhånden velkendte Dynamic Fit Collar, som udgør forskellen på de to. Det forholder sig nemlig sådan, at Nike ikke har videreført Phinish-modellen, som vi kender fra de forrige generationer, men derimod introduceret en Phantom-model uden Dynamic Fit Collar.

Det er selvfølgelig for at imødekomme behov hos spillere som Wayne Rooney og Harry Kane, men også til dig, der foretrækker dine fodboldstøvler uden sok. Det betyder altså, at der er tale om to identiske støvler, der kun adskilles af muligheden for, at du kan vælge, om du foretrækker dit par med eller uden sok; altså Dynamic Fit Collar. Du skal altså blot kigge efter, om der står "DF" efter modellens navn, da dette er forkortelsen for Dynamic Fit Collar. Hvis det står der, så er støvlen med sok, hvis ikke det står der, så er det uden.

I de foregående generationer af Nike Hypervenom-kollektionen måtte man give afkald på forskellige teknologiske tiltag, hvadend man var mest til modellen med eller uden Dynamic Fit Collar. Det bliver der nu ændret på, og du får dermed den samme overdel af Flyknit og Flywire, det samme knopsystem og den samme ydersål, om så du vælger Nike Hypervenom 3 uden Dynamic Fit Collar, eller du vælger Nike Hypervenom 3 DF, som er udstyret med Dynamic Fit Collar.

Vi har Nike Hypervenom 3 med og uden sok, og uanset din præference finder du dit par lige her.