Under Armour Spotlight | To nye farvevarianter

21.02.2017

Skrevet af Jacob

Knap har støvet fra januars lanceringsparade lagt sig, før vi kan løfte sløret for endnu flere nye støvler. Denne gang melder Under Armour sig på banen med vilde farveopdateringer til deres Spotlight-model!

Under Armour har i den seneste tid holdt kortene tæt ind til kroppen, men nu rører de omsider på sig, spiller deres første hånd ud i år 2017, og efter alt at dømme er der tale om et par esser! Verdens mest komfortable speedstøvle ifølge amerikanerne selv, Under Armour Spotlight, lanceres nu i farvevarianter, der ikke er til at overse, men det var vel også forventeligt, da Spotlight-kollektionen ganske rigtigt byder op til, at man træder ind i rampelyset, og tager opmærksomheden på sig.

Du får imidlertid meget mere for pengene end blot opmærksomhed og vilde farver med den nye Under Armour Spotlight, da den hører til blandt de mest veludviklede fodboldstøvler på markedet. Spotlight-kollektionen har haft til opgave løfte arven fra den svært populære Speedform, men vi skal gerne være de første til at erklære, at det har den klaret til topkarakterer. Rent teknologisk har Under Armour da også taget nogle af de mest populære elementer fra Speedform-støvlen og implementeret dem i arvetageren.

Fortsættes herunder.

Her kan den anatomiske hælkonstruktion nævnes, der ikke blot sikrer et enormt behageligt fit, men dertil tilføjer en fantastisk lockdown-effekt, så du sidder bedre fast i støvlen. På den måde går mindre energi til spilde i dine afsæt, og du vil derfor få selv de mindste marginaler på din side, når det kommer til at udnytte din fart. Når det kommer til vægt, tikker Under Armour Spotlight ind på beskedne 209 gram, og man kunne derfor fristes til at tro, at der er tale om en rendyrket fartdæmon, men den amerikanske sportsgigant har ligeledes gjort meget for at højne både komfort og touch på bolden.

Overdelen er syntetisk og består af to separate lag, der tjener hver sit formål. Det inderste lag af overdelen skal i særdeleshed forbedre lockdown og støtte på siderne af fødderne, hvor det yderste lag af mikrofiber er noget mere elastisk, hvilket gør, at du får bedre bevægelsesfrihed omkring de områder af foden, hvor du oftest er i kontakt med bolden. Jeg nævnte det tidligere, og jeg står fortsat ved det; UA Spotlight er virkelig en veludviklet fodboldstøvle, der kombinerer de bedste dyder af speed, touch og komfort.

Lyder Under Armour Spotlight som en støvle for dig? Så finder du den lige her på Unisport.