PUMA evoTOUCH lander i fræk Sort/sølv farvevariant

01.02.2017

Skrevet af Jacob

PUMA evoTOUCH har allerede markeret sig som en fodboldstøvle i absolut verdensklasse, men designteamet bag har det med at kreere den ene lækre farvevariant efter den anden. Se den seneste i rækken lige her.

Forkælelse synes et uværdigt ord at bruge, men jeg kan nu alligevel ikke lade være denne gang. Vi er gudhjælpemig blevet forkælet med farvevarianter fra PUMAs evoTOUCH-kollektion, og hver gang de tyske sportsmastodonter lancerer nye farver, sidder vi tilbage med en følelse af, at de ikke kan blive ved med at overgå sig selv. Hver gang tager vi fejl. Heldigvis da.

Den svært populære PUMA evoTOUCH lanceres nemlig nu i en farvevariant, der er så tæt på at være en blackout, som det velsagtens kan lade sig gøre. Foruden et sølv PUMA-logo på siden af støvlerne, så er de altså helt og aldeles sorte. Det står efterhånden ganske klart, at helt sorte fodboldstøvler er, og bliver et populært valg hos rigtig, rigtig mange. Altså, tjek lige billederne; de står godt nok skarpt, og det kan de også komme til at gøre på fødderne af dig.

Fortsættes herunder...

Man skal imidlertid ikke lade sig snyde af det klassike design, for PUMA evoTOUCH fodboldstøvler er så moderne og innovative, som man kan forestille sig. Støvlerne er bygget op omkring en evoKNIT-sok, der ifølge PUMA selv er lavet i et så blødt materiale, at du end ikke behøver at have fodboldstrømper på, når du snørrer dem om fødderne. Overdelen er beklædt i lækkert kængurulæder, der sikrer dig et lækkert touch og et personligt fit, når du blot har spillet dem lidt til.

Hvis du spørger os; og det håber vi jo, at du gør, så er det her intet mindre end en fantastisk kombination af klassisk design og moderne innovation inden for fodboldstøvler. PUMA evoTOUCH har så meget kørende for sig, at de er svære at forbigå, hvis man er på udkig efter nye fodboldstøvler, og skulle man bruge ekstra overtalelse til at give evoTOUCH et skud, så kan du jo tjekke Joltters anmeldelse af den. Han har nemlig rigtig mange rosende ord til støvlen, og det har vi ligeså til denne nye farvevariant! Er du enig?

Skal du have fingrene i et par PUMA evoTOUCH Sort/Sølv? Så finder du dem lige her.