Nike lyser de mørke efterårsmåneder op med den nye Tiempo Legend Electro Flare

23.09.2015

Skrevet af Mathias

Denne uge har været domineret af den nye Electro Flare Pack og vi runder vores komplette gennemgang af de nye støvler af med den altid fantastiske Tiempo Legend. Igennem Tiempo støvlens levetid har Nike altid været gode til at designe looket, så den reflekterer den blanding af klassiske dyder og moderne teknologi, som støvlen besidder. Den nyeste model er endnu et godt eksempel på lige netop dette…

Tiempo støvlen er Nikes ambassadør for elegance, men det betyder slet ikke at de har været bange for at lave lidt vildere og mere radikale designs. Selvom overdelen er hovedsagelig blackouted, så fanger den nye støvle i den grad ens opmærksomhed, med det neonfarvede swoosh og Electro Flare spray design på hælen.

Er den nye Electro Flare Nike Tiempo Legend lige noget for dig? Så skriv dig op her og få den så snart den bliver lanceret.

Electro Flare blev lanceret i mandags og dagen efter de så dagens lys, var Nike klar med genlanceringen af deres helt sorte Academy Pack. Der er uden tvivl en Tiempo model for enhver smag nu, fordi hvis du synes neon detaljeringen er lige en tand for meget, så er der altid det blackoutede alternativ. Nike forkæler os i den grad på det seneste.

Det er en kombination vi kan se frem til at se på fødderne af nogle af verdens mest talentfulde spillere, med Pique, Benteke og Pirlo blandt stjernerne der allerede har taget dem til sig. Er det nye sorte og neon design en combo du kan arbejde med?

ALT_TAG