Rent statistisk var det et godt valg af Nike at præsentere deres nye Safari støvle på Cristiano Ronaldos fødder mod Atletico Madrid på Santiago Bernabeau. Det er nemlig 11 år siden at dette opgør er endt med en rød/hvid Madrid sejr. Og mon ikke om den lynhurtige verdensstjerne ikke havde lidt at gøre med det afgørende mål. Det var på mange måder store forventninger til opgøret. Hypen omkring Ronaldos nye Mercurial Vapor Superfly 2 Safari støvler har ingen ende ville tage, og så igår på det stemningsfyldte hovedstads derby præsenterede han dem for offentligheden. Det tog kun de hvide madrilenere 13 minutter at åbne scoringen. Det var Ricardo Carvalho som med sine Adidas Predator X havde taget et langt løb fra sin center back plads og modtog en pasning fra Özil, som havde sine Nike Mercurial Vapor Superfly 2 Cherry/sølv på fødderne. En rimelig kynisk eksekvering resulterede i 1-0 til Real Madrid, og Carvalho kunne hyldes foran hjemmepublikum. Et par minutter forinden det havde den store stjerne i Real Madrid Cristiano Ronaldo fået vist sine støvler frem. Med lidt tryllerier på venstrekanten havde han drevet gæk med to Athletico spillere, som bare kunne se til mens han en meter inde i feltet kunne ligge en sukkerbold til Di Maria, som afsluttede første gang med sine Adidas Predator X. David De Geas Nike målmandshandsker kunne ikke holde bolden, og den eftertragtede 20-årige målmand slap dog for yderligere pinlighed da Kheidra på den efterfølgende scoring viste sig at være offside. Cristiano virkede ret oplagt i kampens indledende fase, om det var hans nye støvler vides ikke. Men han fik rystet sig fri fra sin markør på højresiden, men fik spændt ben og fik frispark lige udenfor feltet. Dette frispark tog Özil sig af, og satte den hårdt og fladt i den lange hjørne. Ingen chance for De Gae i målet, og Real Madrid var foran 2-0 efter kun 19 minutter. Derefter var der ikke meget at komme efter for Atletico Madrid, som på trods af flere gode forsøg aldrig rigtigt kom ind i kampen. Dog var det kun marginalerne der i flere omgange afgjorde om resultatet skulle ende i ydmygelse eller et comeback. Blandt andet havde VM bedste spiller Diego Forlan et ordentligt drøn fra distancen, som ramte stolpen. Så Adidas fik også repræsenteret deres F50 AdiZero støvler i en kamp, som fra start til slut bare skulle stå i Superflyens tegn. Hvad siger i til de nye Safari støvler, nu når de har været i aktion? Har det ændret din mening? Giv din kommentar i kommentarfeltet nedenfor.