Hjælp Unisport | Vi vil rigtig gerne vinde "Brugernes Favorit" og skal bruge din hjælp!

27.01.2017

Skrevet af Mathias

Unisport har brug for din hjælp. Vi er igen i år med i opløbet til at vinde E-handelsprisen “Brugernes Favorit” og den skal vi bare have! Vi vil derfor ydmygt bede om din stemme i år.

Unisport har allerede vundet “Brugernes Favorit” 2 gange før, så nogle ville måske mene vi burde gøre plads til andre, men det har jo aldrig været mentaliteten hos en fodboldspiller. Der skal endnu en E-handels “Ballon d’Or” til Unisport, men vi er endnu ikke helt i mål med stemmerne og får uden tvivl brug for alt jeres hjælp.

Du kan stemme på os lige her, hvis du synes din kundeoplevelse hos os har været dejlig eller hvis du bare rigtig godt kan lide os og de ting vi gør. Vi ville i hvert fald sætte rigtig stor pris på det, og hvis vi nu er så heldige at vinde prisen igen, så er det meget muligt at vi kommer i fejringshumør!

Gå ind på linket nedenunder og stem på “Unisport.dk” i det øverste felt og hvis du er rigtig vild, så få også lige dine holdkammerater, mor, bror, søster, far og granfætter til at være med. FDIH er gode folk, så du skal ikke være nervøs for de spammer med irriterende emails. Vi takker i hvert fald for alt hjælp og håber vores #unisportlife hær kan vise styrken!

Stem på Unisport til “Brugernes favorit” ved E-handelsprisen 2017 lige her!!