Lær den nye Nike Magista Electro Flare Pack bedre at kende...

22.09.2015

Skrevet af Mathias

Det har været to dage, som i den grad har stået i Nikes navn, da de har lanceret 2 nye opdateringer til deres fulde støvlelineup på kun 2 dage. Med andre ord har det bare været 2 mega fede dage for støvle entusiaster som os. I går tog vi et kig på Mercurial støvlen fra Electro Flare Pack og nu tjekker vi de andre nye støvler ud. Så kom med os, når vi udforsker de nyeste Nike Magista støvler…

Magista har nu let over et års erfaring i posen og har sikret sig sin plads, som en af de mest populære støvler overhoved. Elegante playmakere jorden rundt har været hurtige til at tage den til sig og har brugt deres Magista støvler til at skabe historie. Der kommer nok til at gå mange år i tyskland, før de glemmer Mario Götze og hans Magista støvler, der vandt verdensmesterskabet.

Du kan skrive dig op her og være blandt de første til at få hænderne i de nye Electro Flare støvler.

Jeg har ikke tænkt mig at lyve, der har sådan set ikke været en eneste Nike Magista farvevariant indtil videre, som jeg ikke har synes om, men den her gør det ikke så meget for mig. Den er ikke en helt skrigende farvevariant, men da slet heller ikke en nedtonet model. Jeg holder mig i hvert fald selv til den blackoutede Academy Pack, som blev genlanceret i morges.

Electro Flare designet kommer med noget farve til de lidt kedelige efterårsmåneder, men jeg er stadig lidt usikker om hvorvidt jeg kan arbejde med. Hvordan har du det? Sidder du og tænker jeg må være skør i låget at ikke synes om den? Eller er du også på mit hold? Fortæl os det i kommentarfeltet herunder.

ALT_TAG