Top 5 adidas fodboldstøvler

06.01.2017

Skrevet af Jonathan

I har spurgt og vi svarer. JayMike har sat sig ned og givet sin Top 5 over de aktuelle adidas fodboldstøvler. Se listen her og vurder om du er enig.

Det er ingen hemmelighed at vi har været meget imponerede over adidas’ netop overståede 2016. Niveauet af innovation har været på en anden planet og de fodboldstøvler, som er blevet leveret har overskygget al form for konkurrence.

Men med så mange gode valgmuligheder bliver det også ekstra svært at træffe en beslutning, når man skal vælge sit næste par fodboldstøvler. Det har afspejlet sig i jeres henvendelser til os, som i høj grad baserer sig på spørgsmålet om, hvilken af de nuværende adidas fodboldstøvler man skal vælge.

Du kan finde hele vores udvalg af adidas fodboldstøvler lige her.

Når det kommer til stykket handler det jo om, hvilken fodboldstøvle din fod har det bedst tilpas i. Men ikke desto mindre er det altid godt at få lidt vejledning fra en ægte støvle ekspert. Og sådan en har vi tilfældigvis siddende herinde. JayMike prøver adskillige af fodboldstøvler hver uge og har derfor et utroligt godt kendskab til alle de forskellige teknologier og typer af fodboldstøvler.

Så klik på play i ovenstående video og bliv klogere på, hvilke fodboldstøvler fra adidas som JayMike fremhæver som de bedst.