adidas lancerer Chequered Black Pack ACE 17+ PureControl

02.01.2017

Skrevet af Jonathan

Med opfølgning på deres ikoniske Red Limit Pack, smider adidas en ny kollektion på gaden. Chequered Black Pack er det nye sort - i bogstaveligste forstand...

Udover det hvide adidas logo, som ejer den nye adidas ACE 17+ PureControl Chequered Black, så er adidas' nyeste kollektion fuldstændig blackoutet fra hæl til tå. Som en ekstra lille feature har adidas dog givet støvlerne en lille twist. I det blackoutet design har man således givet overdelen et ternet mønster, som giver støvlen et dynamisk element. Også heraf at navnet til kollektionen stammer: Chequered Black. Originaliteten tager ingen ende.

Inspirationen fra den underdrevede eksplosivitet (Jep, adidas har lige gjort det til en ting) kommer fra det ternede flag man normalt forbinder med Formel 1, hvor sidste omgang flages igang med det flag. Det er næsten som om at adidas hylder deres netop overståede 2016 og nu skyder 2017 i gang med en symbolsk ambition om at gentage succesen.

Og lad os da gå direkte ind i løvens hule og tale om, hvad adidas har lavet nyt til denne ACE 17+ PureControl, som rent faktisk er blevet opdateret endnu engang. Nu har støvlen nemlig fået den samme sok-konstruktion som vi så de professionelle løbe rundt med på Red Limit modellen. Og som en lille teaser kan jeg fortælle at Jakob er ekstremt begejstret for den nye konstruktion. Så der er i den grad grund til at være hyped over den nyhed! Vi skal nok gå meget mere i dybden med den nye sok og resten af støvlen i løbet af de kommende dage.

De nye adidas Chequered Black fodboldstvler er allerede tilgængelige her på vores side fra i dag. Klik her og bestil dem nu.