Nike hylder CR7 med et par Mercurial Superfly CR7 Vitórias

12.12.2016

Skrevet af Jonathan

Vinderen af Ballon d’Or 2016 er netop blevet udnævnt. Og som forventet blev det Cristiano Ronaldo der løb med titlen. Vanen tro, har folkene bag CR7 fra Nike forberedt en hyldest i ægte Ballon d’Or – og det er lige præcis så lækkert som man kunne forvente.

Det tog ikke mange minutter før at Nike stod klar med en hyldest til deres lille guldfugl, Cristiano Ronaldo. Inspireret af CR7s mest succesfulde år med UEFA Champions League, EM mesterskabet og endnu et år med tangeringer af scoringsrekorder, har Nike designet et par Mercurial Superfly CR7 Vitórias i Hvid/Guld. Farverne er valgt på baggrund af Cristianos kærlighed til hvide fodboldstøvler, med ordet Vitórias (Sejrrig) printet ind i indlægssålen og hælen.

Støvlerne bliver kun produceret i 777 par på verdensplan, er nummererede og vi får en lille portion af støvlerne på lager – så du kan godt glæde dig! De bliver dog først sat til salg til januar, så du skal værne dig med en smule tålmodighed. Vi skal dog nok sørge for at ruste dig helt på til at kunne købe støvlerne. For du skal være mere end heldig for at få fingrene i dem.

Det her er den eneste måde du kan købe Nike Mercurial CR7 Vitóras. På releasedagen, sender vi et hemmeligt link til dem der har registreret sig her.

Siden 2010 har FIFA Ballon d’Or været den enstemmige annoncør af verdens bedste fodboldspiller. Før da, var FIFA og Ballon d’Or opdelt, dog blev prisen tildelt samme spiller. Et samarbejde som startede i 2005. Indtil da havde Ballon d’Or repræsenteret Europas bedste fodboldsspiler, mens FIFA stod for Verdens bedste fodboldspiller.

For første gang siden 2005 er Ballon d’Or og FIFA nu igen to separate organisationer og i dag, 12.12.16, er vinderen af Ballon d’Or fundet. Og udkommet kunne vel næppe have været anderledes. Med en Champions League titel, et EM mesterskab, flere nye scoringsrekorder og et potentielt klub VM lige rundt om hjørnet synes Cristiano Ronaldo at være den ubetinget fortjente vinder.

Det her er den eneste måde du kan købe Nike Mercurial CR7 Vitóras. På releasedagen, sender vi et hemmeligt link til dem der har registreret sig her.