Top 15 | David Beckham adidas Predators gennem tiden

02.05.2015

Skrevet af Jakob Michaelsen

David Beckham fylder 40 år i dag. Vi har benyttet lejligheden som undskyldning for at se på David Beckhams fedeste Predator støvler gennem tiden, og givet vores bud på en Top 15. Den inkluderer alt lige fra Predator Accelerator, over Predator Precision og til Predator Mania, Pulse, Absolute, PowerSwerve og endda LZ II. Der er serveret...

Goldenballs, DB23, Becks, Sir David - kært barn har mange navne. Uanset hvad man vælger at kalde ham, så er en ting sikkert; manden havde enddog rigtig god smag når det kommer til fodboldstøvler. Beckham spillede i Predator mere eller mindre hele sin aktive karriere, og vi har samlet de fedeste billeder af Becks' Predators gennem årene.

Lige siden dengang unge David Beckham bragte sit navn på alles læber med sit mål fra midten af banen, over frisparksmålet i overtiden mod Grækenland og senere hen afbrænderen fra straffesparkspletten under EM 2004 har Beckham sat sit klare aftryk som en af de mest lysende Predator-spillere nogensinde. Ikke dårligt for en silo der har haft spillere som Zidane, Raul og Del Piero på listen også...

Og DB7 - eller DB23 og DB32 alt efter hans dragtnummer - blev da også et ikon, ikke bare på grund af hans vilde frispark, men fordi han havde sejt hår, fik sit eget ikoniske frisparks-logo og generelt satte en trend i gang for fodboldstøvler. Beckham var en af dem, man som ung altid kiggede efter, når der kom nye farver eller modeller på markedet.

Beckham fik dog som den eneste lavet et væld af signaturfarver af Predator samtidig med at man altid kunne kende hans støvler på den tunge personalisering og - naturligvis - pløsen, der var trukket helt ned over vristen. Det bringer minder, gør det.

Vi kan ikke helt blive enige om, hvilken en af Beckhams mange Predators vi bedste kan lide. Din skribent har en forkærlighed for Accelerator og Mania - men kan du hjælpe os med dit bud? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder.