adidas Tango kollektionen | Pro-level performance til street- og indendørsfodbold

01.12.2016

Skrevet af Mathias

adidas har lanceret deres helt nye ‘¨Tango’ line-up, som er ført an af den snørebåndsløse ACE 17+ PureControl. Lavet til det hårdere og mere krævende indendørs og street spil.

Fodbold på street- og indendørsbaner er i de sidste par år boomet og spiller nu en endnu mere central rolle i forbedringen af unge fodboldspillere. Hånd i hånd med denne udvikling, som jeg vil gå så langt som at kalde en mindre fodbold-revolution, er folk begyndt at kigge mere og mere på deres fodtøj og har opdaget at det ikke når de samme højder som almindelige fodboldstøvler. Det bliver der i stor stil rettet op på med adidas Tango kollektionen.

Fortsættes herunder.

“The Red Limit collection is the first time we’ve gone from the stadium to the street in the same collection. We’ve introduced a range of boots in on-pitch, cage and street silos so you can perform as well off the pitch as you can on it.” - Dean Lokes, Vice President of product adidas Football

Det er derfor de nye adidas Tango sko er lavet præcis som de Red Limit on-pitch adidas fodboldstøvler der blev præsenteret sidste uge, selvfølgelig undtagen sålen som er blevet modificeret med et fladt mønster. Det er første gang nogensinde at adidas’ højeste performance produkter bliver gjort tilgængelige på denne måde og det er ikke noget man skal kimse af. At lave skoene på denne måde er en rimelig stor investering af innovation fra adidas og står virkelig som et symbol på deres dedikation til at gøre de støvler du ser Luis Suarez, Mesut Özil og Pogba til indendørs- og streetfodbold.

Den vigtigste af de nye adidas indendørs fodboldsko er den snørebåndsløse adidas ACE 17+ PureControl i indendørs model, som kommer med alt den technology vi er begyndt at lære at kende på fodboldstøvlen. Dette inkluderer BOOST teknologien, som må siges at være den største tilføjelse til 2017 støvlen og samtidig er helt idéel til fodbold på hårdere underlag.

Den nye Copa silo, nye ACE generation, nye farvevarianter til X og Messi, børnestørrelser på selv de bedste modeller, en PureControl Ultra Boost sneaker og nu denne Tango kollektion til indendørs, street og turf fodbold. Listen af Red Limit innovation er seriøst proppet og der er virkelig ikke noget at sige til adidas ejer fodboldscenen for tiden.

Du kan finde adidas Tango Red Limit Kollektionen lige her. Alle underlag dækket ind!