Vi vælger årets fedeste fodboldtrøjer

19.09.2015

Skrevet af Mathias

Sommeren er slut og fodboldsæsonen er i fuld gang verden over. Igennem hele sommeren har mærkerne, som altid, haft travlt med at designe trøjer til deres klubber. Nogle gik ikke så godt, mens andre er intet mindre en sensationelle. Vi tager et kig på de bedste trøjer denne sæson her.

Alle har selvfølgelig deres egen mening om hvad den fedeste trøje er, så for at holde det hele let og fair blev det en afstemning på kontoret, der bestemte hvem der vandt. Det blev en rimelig klar vinder, hvilket for mig var lidt overraskende, fordi der var så mange stærke trøjer.

Listen blev i sidste ende domineret af de mere klassiske designs, men der er dog stadigvæk nogle lidt mere alternative look i blandt. Lazio trøjen vandt ikke, men den fortjener bestemt stadig at blive fremhævet, fordi ørnedesignet er for vanvittigt!

Som jeg nævnte tidligere, så var det i sidste ende en suveræn sejr og vinderen var Juventus 3. trøjen. Nærmest alle pegede på den som deres vinder og det kan man jo godt forstå når man ser på den. Det er også den jeg selv valgte, så jeg synes bestemt også det er en fortjent vinder.

Den komplette liste ser sådan her ud:

 1. Juventus 3. Trøje
 2. Lazio Udebanetrøje
 3. West Ham Hjemmebanetrøje
 4. Manchester City Udebanetrøje (Med lange ærmer, så man kan se det lækre Blue Moon mønster)
 5. Roma Hjemmebanetrøje
 6. Paris Saint Germain 3. Trøje
 7. Real Madrid Udebanetrøje
 8. Monaco Udebanetrøje
 9. Sporting Lisbon Udebanetrøje
 10. Werder Bremen Udebanetrøje
 11. Arsenal 3. trøje

Du kan finde alle trøjerne vi valgte lige her.

Her hos Unisport var vi ikke et sekund i tvivl hvad der var årets fedeste trøje. Er du enig meget vores valg, eller er der en anden på listen du synes bedre om? Eller er det en helt anden du havde sat som nr. 1?