adidas introducerer ny X 16+ PureChaos Red Limit fodboldstøvler

25.11.2016

Skrevet af Jonathan

Det kan meget vel være Black Friday, men adidas går all in på rød i dag med deres Red Limit kollektion. Tag et nærmere kig på den nyeste X 16+ PureChaos her.

I sidste uge startede adidas deres Red Limit kampagne med lanceringen af den nyfortolkede Copa 17.1. I tirsdags kom turen så til en ny generation af ACE 17+ PureControl. Det ville derfor også være oplagt at adidas også ville komme med en ny generation af X siloen. Men den lader de tilsynladende vente på sig med, for i denne omgang har de blot opdateret farverne og i dag præsenteret adidas X 16+ PureChaos Red Limit.

Hvis du har skarpe øjne, har du måske lagt mærke til at nogle af de store X spillere som Luis Suarez og Gareth Bale allerede har trænet og endda spillet kampe i denne farvevariant. Og jeg forstår godt, hvorfor de ikke har kunnet vente til den officielle lancering med at tage dem med ud på banen, for det er en super fed kombination adidas har fundet til deres Red Limit kollektion.

Køb dine nye adidas X 16+ PureChaos allerede fra i dag. Find dem lige her.

Fortsættes nedenunder.

adidas X siloen er særligt udviklet med angriberen for øje. Helt specifikt angriberen som altid skaber kaos for forsvarsspillerne med sine skarpe løb med og uden bold, hans utrættelige jagt efter chancer og ikke mindst hans målnæse, der i sidste ende gør forskellen på triumf og nederlag. Støvlerne har en stabil lockdown og et kraftfuldt knopsystem, som tillader dig at presse alle dine bevægelser til det yderste. Tilføj dertil en overdel dækket til med Non-stop Grip teksturen og jeg kan garantere dig for at du vil efterlade din direkte modstander med mere røde ører end støvlerne.

Du kan slutte dig til det stjernespækkede line-up af X spillere ved at købe de nyeste Red Limit adidas X 16+ PureChaos lige her.