Nike løfter sløret for Dark Lightning Pack

24.11.2016

Skrevet af Jonathan

Der har været en storm undervejs og nu sætter Nike alle segl ind og lancerer en ny kraftfuld kollektion under navnet Dark Lightning Pack. Tag et kig på de nyeste farver lige her.

Der er ingen tvivl om at denne uge først og fremmest vil blive husket for tirsdagens lancering af den nye adidas PureControl. Men noget tyder på at Nike absolut ikke vil lade adidas stjæle hele rampelyset. I dag kan The Swoosh nemlig præsentere en fuld opdatering på farver til deres 4-silo kollektion.

Designet er inspireret af det kraftfulde vejrfænomen "Dark Lightning" og er naturligvis en reference til den eksplosivitet, som Nike altid opfordrer deres spillere til at fremvise. Designet kombinerer en sort overdel med dertilhørende detaljer i hver deres farvekategori. Og når man ved hvad Dark Lightning præcis er, giver designet faktisk ret god mening.

Dark Lightning kan nemlig i modsætning til almindelige lyn ikke ses med det blotte øje og heller ikke måles af normalt måleudstyr. Til gengæld udsender denne form for lyn den mest energirige form for elektromagnetisk stråling, hvilket kommer til udtryk i Nikes nyeste kollektion ved kontrasten mellem det sorte og farverne.

Sammen med denne Nike Dark Lightning Pack kommer også en variant til FootballX kollektionen, hvilket kommer på et passende tidspunkt, nu hvor indendørs- og futsalsæsonen allerede er blevet skudt i gang. Hvis du vil have min mening om den nye kollektion, så er jeg klart mest draget af Hypervenom designet. Men hvis jeg skal sige, hvilken af støvlerne jeg bedst kan lide at spille i, så er der ingen tvivl om at Magista Obra både til græs og til indendørs er min ubestridte favorit!

Du kan finde de nye Dark Lightning fodboldstøvler fra i morgen lige her.