Ny ACE 17+ PureControl i ikonisk farvevariant

22.11.2016

Skrevet af Jonathan

Hvis du skulle være i tvivl om at det ikke allerede var den mest innovative fodboldstøvle på markedet, så sætter adidas en tyk streg under det i dag. Byd velkommen til den nye ACE 17+ PureControl.

Når jeg tænker på at det er mindre end et år siden at adidas blæste os alle omkuld med deres nye laceless PureControl koncept, bliver jeg så svimmel at jeg bliver nødt til at sætte mig ned. Og når jeg så kigger på min skærm og ser billedet af den helt nye generation af PureControl, bliver jeg nødt til at lægge mig ned og lukke øjnene. Og jeg når så med lukkede øjne ser de Rød/Sort/Hvid farver for mig, så får jeg lyst til at græde. Den her lancering fra adidas, kunne meget vel være det sidste søm i kisten og dermed understregelsen af, at adidas har vundet 2016.

For at være helt fair, så er denne opdatering af ACE siloen ikke den mest banebrydende af slagsen. Men særligt én feature er tilføjet, som sætter alt til vægs og bare burde få alle andre brands til at hejse det hvide flag. De har nemlig tilføjet BOOST teknologien i sålen. Og så behøver jeg ikke at sige mere. Eller, faktisk, så kræver det nok lidt mere uddybning. Så læs med i gennemgangen af den nye ACE 17+ PureControl her:

Fortsættes nedeunder.

Laceless PureCut

Da adidas først introducerede deres berygtede PureControl koncept, var det (helt naturligt) den snørebåndsløse overdel som stjal al omtalen. Designet i sig selv og naturligvis også måden den blev konstrueret på med Primeknit materialet var innovation på et niveau, vi sjældent har oplevet før. Det var derfor heller ikke overraskende at støvlen havde været nogle år undervejs og at adidas havde mødt en del udfordringer på deres vej. Det var tydeligt at fornemme, at adidas havde bragt en lille bid af fremtiden til nutiden og ud fra folks reaktioner kunne vi godt se at det her var stort.

Det er ikke meget som har ændret sig på den nyeadidas ACE 17+ PureControl. Den interne sokkonstruktion er blevet bevaret, hovedsageligt fordi denne del virkelig har levet op til forventningerne. Masser af tests er selvfølgelig blevet gennemført i adidas' hovedkontor, ligesom de dagligt får feedback tilbage fra deres spillere og konklusionen er at der ikke har været behov for yderligere modifikationer på den interne konstruktion af støvlen. Enhver mistro der kunne være da adidas først introducerede en fodboldstøvle uden snørebånd er for længst blevet bragt til skamme af de mange tusinder fodboldspillere, som indtil videre har nydt den store fornøjelse af at træde ned i, og spille i, den snørebåndsløse konstruktion.

Du kan allerede få fingrene i adidas ACE 17+ PureControl lige nu. Slut dig til revolutionen her.

Læs mere om den nye PureControl nedenunder.

Boost opgraderet Sprintframe

Og mens jeg kunne bruge masser af spalteplads på overdelen, så er det slet ikke den eneste innovation i støvlen, som er værd at tale om. For det her er måske endnu mere banebrydende. Jeg nævnte allerede indledningsvist at adidas (langt om længe) har tilføjet den ekstremt populære BOOST sål. Teknologien har været en frontløber i sportsindustrien i nogle år efterhånden og det er kun helt naturligt at adidas har truffet valget om at sprede den ud til så mange sportsgrene som muligt.

Det er altså ikke længere kun i løbesko at BOOST sålen er at finde. adidas har nemlig formået at udvikle indlægssålen så de små energikapsler er placeret omkring hælen. En fed lille detalje er også at selve ydersålen er lavet med transparent design, så du rent faktisk kan se de tusinder af små skumbobler, som skaber responsive energi, der gør det ekstremt komfortabelt at både gå og løbe i støvlerne.

adidas BOOST sålen er virkelig svær at beskrive for dem der ikke har prøvet det før. For det er bare en af de slags teknologier, som man skal opleve på egen krop, før man rent faktisk forstår at værdsætte den. En populær beskrivelse har været at det er som "at gå på skyer", men så igen, hvem har overhovedet prøvet at gå på en sky? Ikke desto mindre, så vil alle der har prøvet en sko med BOOST sål nikke genkendende til at tilføjelsen af teknologien i ACE 17+ PureControl er en rimelig vild nyhed.

The introduction of adidas’ leading BOOST technology highlights our constant desire to innovate within the sport and our endless drive to produce game-changing footwear for all types of footballers; wherever they play the game” – Dean Lokes, Vice President of product adidas Football.

Efter at have været ude og teste fodboldstøvlen en del gange efterhånden, fremhævede JayMike særligt effekten fra BOOST sålen på AG modellen (Artificial Grass). På den hårdere overflade er det nemlig endnu tydeligere at mærke den "bløde" effekt, som BOOST teknologien leverer og dermed gør det til endnu større fornøjelse at spille med dem på.

adidas ACE 17+ PureControl er tilgængelige på siden lige her. Få fingrene i dem ved et enkelt klik på dette link.

Fortsættes nedenunder

Non-Stop Grip

Den sidste ændring på den nye støvle, nu hvor vi går fra 2016 til 2017 med deres PureControl er NSG (Non-stop Grip), som er blevet modificeret og helt sikkert forbedret. På ACE 16+ PureControl var NSG blot en tekstur på overdelen, som gjorde støvlen bedre under våde vejrforhold. Men på adidas ACE 17+ PureControl er det blevet videreudviklet til et punkt, hvor det rent faktisk er blevet et decideret lag på støvlen, som tilbyder langt bedre kontakt med bolden, mens den originale tekstur stadig sikrer friktionen.

Det er også blevet helt tydeligt, hvilken del af støvlen dette NSG lag er blevet tilføjet, fordi adidas i selve designet har farvet det sort. Det giver ikke bare en helt intuitiv fortståelse for, hvor på støvlen du har bedst kontrol over bolden, men det tillader også adidas at genintroducere en af de mest legandariske farvevarianter.

Designet

Med introduktionen af generationsskiftet på en så populær fodboldstøvle, går det meste af opmærksomheden naturligvis til de nye teknologier i støvlen. Der er dog noget helt særligt over denne Red Limit lancering, som vi bliver nødt til at italesætte. Denne variant i Rød/Sort/Hvid er nemlig uden tvivl adidas' (og måske endda i hele historien) mest ikoniske og legendariske farvevariant der findes. Det var disse farver der prydede deres første Predator tilbage i 1994, og blev genbrugt på nogle af de mest populære adidas Predator støvler der har været. En silo der blev udødeliggjort af spillere som David Beckham, Zinedine Zidane og Alessandro Del Piero.

Året lakker mod ende og adidas har allerede givet os et praj om, hvad det nye år har i vente for os. Og med dette er der vist ingen tvivl om at adidas har planer om at tage dirigentstokken igen i 2017 - ligesom de har gjort det i 2016. Bevares, det er ikke den mest banebrydende opdatering af en fodboldstøvle vi har set. Men ligegyldigt hvad, så glæder jeg mig til at se Mesu Özil lave et par tusinder assists i de her støvler.

Køb de nye adidas ACE 17+ PureControl lige her på siden. Bare klik på dette link.