Reusch' Serathor er landet!

24.11.2016

Skrevet af Katrine

Ikke færre end 6 nye Reusch-handsker kan du vælge imellem hos Unisport. Uoverskueligt? Så læs med her og bliv rustet til at vælge.

Serathor Supreme G2 Ortho-Tec

Det her er Reusch’ absolutte tophandske. Handsken er den dyreste i sortimentet, men det er også den handske, Reusch har spækket med flest fede, banebrydende teknologier. Handskens mest fremtrædende features ses på latexen. Som billedet viser, har latexen nogle fordybninger, som støtter håndens naturlige bevægelser, hvilket giver en forrygende fleksibilitet og maximal boldkontrol. På latexen ses desuden et blåt silikonemønster, som Reusch kalder Catch ControlTM 2.0. Denne teknologi giver et ekstra godt greb, særligt under tørre forhold. Handsken er desuden udstyret med Ortho-TecTM fingerbeskyttelse, som kan tages ud, hvis man ikke ønsker denne feature. Handsken er produceret med Dual Rolled Expanse Cut. Dette er Reusch’ betegnelse for et flat cut med rollfinger på tommelfinger og lillefinger. Lukningen er udstyret med et ekstra lag latex, som giver en endnu større gribeflade og tilfører mere stabilitet omkring håndleddet. Desuden er lukningen elastisk og giver et perfekt fit på hånden. Dette er handsken for dig, der spiller på eller har ambitioner om at spille på højeste niveau og ønsker udstyr med den sidste nye teknologi.

Fortsættes nedenfor

Serathor Deluxe G2

En nedgradering af Supreme G2, men en meget spændende handske. Handsken er udstyret med næsten samme features foruden Catch ControlTM 2.0 og Ortho-TecTM. Som billedet viser har handsken de samme fordybninger i latexen, som støtter hånden i en gribeklar position. Det er en fed tophandske med et godt fit og nogle meget spændende features!

Serathor Pro G2 Ortho-Tec

Er et langt stykke ad vejen udstyret med samme features som Supreme G2, men der er sparet på enkelte områder. Eksempelvis på Catch ControlTM 2.0, som ikke er en del af Pro G2’s techs. Handsken har ligesom Supreme G2 Expanse Cut, dog med Rollfinger på tommelfingeren alene og ikke på lillefingeren, ligesom handsken ikke har de karakteristiske fordybninger i latexen. Handsken er også udstyret med G2 Ultrasoft latex og Ortho-Tec fingerbeskyttelse, som kan tages ud. En sublim handske, der også fås helt uden Ortho-Tec.

Forudbestil din Reusch Serathor målmandshandske her

Serathor Pro AX2 Ortho-Tec Windproof

En Aqua-Grip handske med et fuldstændig sublimt greb i vådt vejr. Handsken er udstyret med en fantastisk Hydro Grip Latex samt Ortho-Tec fingerbeskyttelse, som naturligvis også kan tages ud. Desuden har handsken Rolled Expanse Cut, altså et flat cut med rollfinger på tommelfingeren. Dette er en genistreg fra Reusch. Her har de virkelig ramt en Aqua-Grip handske, som holder, hvad den lover! AX2 fås både med og uden fingerbeskyttelsen Ortho-Tec.

Forudbestil din Reusch Serathor målmandshandske her