Nike Mercurial Superfly V CR7 | Teknologien bag børnestørrelsen

17.11.2016

Skrevet af Jonathan

Efter at hypen er faldet en smule fra sidste uges CR7 Uge har vi haft lidt tid til at kigge lidt mere på CR7 støvlerne. Og det har givet mulighed for at se på børnestørrelserne, som bestemt fortjener plads under rampelyset.

Det har været nogle hektiske dage for Cristiano Ronaldo, som blev skudt af med en kontraforlængelse i Real Madrid frem til 2021. Det blev hurtigt fulgt op af nyheden om at Nike også ville sikre sig CR7 brandet for fremtiden. Faktisk så meget at han fik en livstidskontrakt, som inkluderer 1 milliard dollars. Oven på alt det, som en slags kirsebær på toppen, så lancerede Nike det tredje kapitel i historien om Cristiano Ronaldo, fortalt gennem fodboldstøvler. Den seneste Nike Mercurial Superfly V CR7 er allerede blevet det mest populære kapitel hidtil og derfor zoomer vi nu ind på de forskellige Nike CR7 fodboldstøvler til børn.

Du kan købe dine Nike Mercurial Superfly V CR7 Discovery til børn lige her.

Fortsættes nedenunder.

Nike er stærkt dedikerede til at sikre at deres fodboldstøvler er tilgængelige til så mange som overhovedet muligt. Derfor gjorde det også ekstra ondt på dem i mange år, at de ikke kunne levere deres absolutte topstøvler i børnestørrelser. Den hovedsagelige grund var at de teknologier, som blev brugt ikke kunne nedskaleres, så det også gav mening at få dem produceret i mindre størrelser. Men med den nye Nike Mercurial Superfly V, har Nike endelig fundet frem til en formel, så både voksen- og børnestørrelser kan produceres uden de store forskelle.

Og det er virkelig meget få ting i Superfly V CR7 for børn som ikke er det samme som i den Cristiano Ronaldo bruger. Den helt store forskel er sålen, som ikke er lavet med samme anatomiske præcision, som på den nyeste generation. Når det kommer til FootballX varianten er der endnu færre forskelle, da sålene her er lavet med samme materiale. Foretrækker du at spille uden sokken, kan du glæde dig over at Mercurial Vapor også kommer i alle størrelser i den nye CR7 variant. Ja der er vel en reel grund til at vi alle elsker Nike!

Køb de nye Nike Mercurial Superfly V og Nike MercurialX CR7 indendørssko til børn lige her.