Unisport WebTV: #BeTheDifference eventet i Marseille

17.09.2015

Skrevet af Mathias

For et par uger siden inviterede adidas os til et event, som var kulminationen af flere måneders søgen efter verdens skill konger. - Spillere som i sandhed mestrer kontrol og kaos. Nu er vi klar til at give jer et unikt kig på hvordan det gik ned i Marseille, da vi var med til finalerne i adidas’ #BeTheDifference turnering.

At finde de spillere, som skulle kæmpe med i 2v2 turneringen, var blevet fundet til separate events, der fandt sted over hele verden. Adidas gav os her hos Unisport den opgave, at vi skulle finde de bedste fra Danmark og Sverige, hvilket man må sige vi klarede pænt godt…

Jacob Corneliussen endte med at vinde hele Marseille turneringen og blev kronet som verdensmester. Han blev sendt til turneringen igennem Unisports #BeTheDifference event i København, så det må man sige var fedt for os.

Adidas holdte ikke tilbage til eventet og havde en helt masse planlagt til det store event, som fandt sted i Marseilles havn. Til eventet blev vi præsenteret for adidas’ største klubbers nye tredjetrøjer, som blev fremvist af en håndfuld af deres største atleter, der var fløjet ind med helikopter. Som vi sagde, de holdte ikke tilbage.

Er du kontrol og Ace15, eller er du kaos og X15?

Man må sige adidas gik hårdt med deres event og vi håber du kan få en fornemmelse for hypen i vores video fra eventet. Har du været ude og øve dine panna skills, så du måske kan være med i fremtiden?