Nike Tech Craft Pack 2.0 | Superfly V og Vapor XI

16.11.2016

Skrevet af Mathias

Alegria læder på en Mercurial støvle. Det lyder nærmest for godt til at være sandt, men her den. Vi har taget et nærmere kig på Nike Mercurial Superfly V og Vapor XI Tech Craft Pack 2.0.

For dem der ikke kender det, så er Alegria læder det absolut bedste læder tilgængeligt hos Nike og derfor også i verden. Læderet er kun skåret fra de områder på kænguruen, som dyret bruger allermindst og derefter går det igennem kvalitetskontrol utallige gange. Navnet “Alegria” betyder endda “Glæde” på portugisisk, hvilket bestemt også er den følelse du kan forvente, når du træder ned i et par støvler lavet af det.

Fortsættes herunder.

Blødheden og kvaliteten af læderet betyder også at Nike kan gøre overdelen tyndere end almindelige læderstøvler. På både Vapor XI og Superfly V Tech Craft Pack 2.0 betyder det at Nike kan bibeholde den speedstøvle DNA, som har gjort Mercurial siloen så populær. Fart, komfort og blødhed i en støvle.

Dette er uden tvivl det ypperste af Nike innovation, og det siger alligevel noget. Mercurial siloen var allerede langt foran sine modstandere og det her tilføjer bare endnu et element.

Skaf dig et par af Nike Mercurial Superfly V Tech Craft Pack 2.0 lige her. De ryger nok hurtigt i den her farvevariant!