Umbro Velocita 3 | Ny generation med en helt unik overdel

15.11.2016

Skrevet af Mathias

Speedstøvler har udviklet sig. Nogle tror stadig på den gamle mantra med at det kun handler om at komme hurtigt frem i én retning, men heldigvis ikke Umbro. Den nye generation af Velocita er hurtigere end konkurrencen i alle retninger.

Det er sjovt hvordan mange stadig ser på speedstøvler som et forholdsvist nyt koncept, når de jo faktisk snart har fandtes i 2 årtier. Siden da er meget dog sket og nu handler det om meget mere end at gøre dine fødder lette og give dig et mere aggressivt afsæt. De kvaliteter er det mindste man forventer og kendere forventer meget mere fra deres støvler. Umbro har levet op til dette krav i mange år med deres Velocita silo og nu forsøger de at forbedre på de forrige generationer med en helt ny teknologi.

Overdelen på Umbro Velocita 3 har ændret sig helt, så i stedet for at være en mere traditionel mikrofiber, er det nu et slags blød memory foam-agtig materiale. Det er lige så vildt og behageligt som det lyder, men som du nok med det samme tænker, ikke det mest stabile i verden. For at sikre, at støvlerne overhoved kan bruges til fodbold har Umbro lavet en ydre skal, som er sat uden på innovationen. Det styrker konstruktionen i stor stil og gør brugen af det behagelige inderste lag muligt, samtidig med du får stabilitet, når du skal lave hurtige retningsskift.

‘I’ve been looking forward to wearing this boot ever since the guys at Umbro first showed it to me – it looks great, is really comfortable to wear and lets me play the game how I like to." - Michail Antonio, West Ham and England player.

Umbro Velocita 3 bliver gjort tilængelig fra d. 21 november gennem dette link.

Fortsættes herunder.

Derudover, så er forfoden og taktisk identificeret områder på støvlen lavet af et tyndere mikrofiber end skummen, hvilket giver et skarpere touch på bolden her. Den stabiliserende skal er på denne lanceringsfarvevariant gjort helt gennemsigtig, hvilket gør at man virkelig kan få et indtryk af hvor klogt sammensat denne støvle egentlig er. Umbro tør endelig blære sig med deres innovation, og det manglede da bare, fordi folk har ikke altid kunne spotte det.

Jeg ved godt jeg bliver ved med at tale om den overdel, men når et brand som Umbro kommer med noget så helt anderledes, så er det noget vi taler om her på kontoret. Mine kollegaer og jeg var ret spændte på at prøve det nye snøringssystem, fordi vi var lidt bange for, at når man virkelig spændte til, ville overdelen krympe sammen og skabe irriterende folder. Det har vi fået prøvet af og selv når man hiver helt til, så følger materialet med og ødelægger ikke dit touch.

Nyt for nyts skyld skal man aldrig gøre, fordi det har ødelagt rigtig mange gode fodboldstøvler i årenes løb. Det er også derfor sålen er helt den samme som den man finder på Velocita II. Hvorfor risikere at ødelægge noget som allerede fungerer fremragende?

Alt i alt, så er det her en yderst spændende fodboldstøvle som skiller sig helt ud fra mængden på den bedste måde.

Umbro Velocita 3 bliver gjort tilængelig fra d. 21 november gennem dette link.