PUMA evoSPEED SL-S Derby Fever | Støvler til Antoine Griezmann

14.11.2016

Skrevet af Mathias

For præcis 2 uger siden, introducerede PUMA det første medlem af deres nye Derby Fever Pack koncept og nu følger de hurtigt op på det med en til Antoine Griezmann. Klar til Derbi madrileño…

Det er længe siden et Madrid derby har været så tæt balanceret, som det der bliver spillet denne weekend. Atletico startede sæsonen helt vildt stærkt, men har mistet lidt firepower over de sidste uger. Real Madrid har endnu ikke tabt i denne La Liga sæson. Hvis man dertil lægger til, at Atletico altid plejer at være gode til at gøre ondt på Real, så kunne det meget vel være i denne kamp at CR7, Bale og co. mister deres håb om en invincibles sæson.

Begge hold er intet mindre end stjernespækket, men i Atletico Madrid lejren er der dog en spiller som skinner lysest. Antoine Griezmann er den største atlet i Atletico og samtidig også den største atlet for PUMA. Derfor giver de ham nu en Limited Edition signaturstøvle klar til den store kamp, hvor han nok meget gerne vil gøre sin allerede imponerende rekord mod Real endnu bedre.

Griezmann spiller i PUMA evoSPEED SL-S, og det er naturligvis derfor de har valgt at lave dem i dette Atletico Madrid tema. Støvlerne er en mere holdbar version af evoSPEED SL, som for nogle spillere ikke føles kraftig og kompakte nok. De er stadig i top 3 over de letteste fodboldstøvler nogensinde, så du kan roligt stole på de ikke har mistet noget fart!

PUMA evoSPEED SL-S Derby Fever Antoine Griezmann støvlerne er tilgængelige til pre-order nu. Klar til den store kamp på Lørdag.