Et kig på de vigtigste Nike Mercurial støvler i CR7s karriere

10.11.2016

Skrevet af Jonathan

Til ære for Cristiano Ronaldo og for at hylde hans livstidskontrakt med Nike, har amerikanerne taget et kig tilbage på stjernens lange karriere og zoomet ind på de fodboldstøvler han har båret i de mest gyldne øjeblikke af sin karriere.

Du kan nyde en fornøjelig tur ned af mindernes gade herunder og læse mere om hvordan hver støvle havde indflydelse på CR7s karriere. Alt er her, lige fra hans første Nike Mercurial Vapor, som han bar i 2003 til de absolut nyeste Nike Mercurial Superfly V CR7 Discovery...

De vigtigste fodboldstøvler som CR7 har båret gennem sin karriere:

2003 Mercurial Vapor

De første støvler Cristiano Ronaldo spiller i, da han officielt skriver kontrakt med Nike mens han spiller for Sporting Lissabon.

2003 Mercurial Vapor R9

Efter at have imponeret i en træningskamp mellem Sporting og Manchester United, skriver Cristiano Ronaldo kontrakt med De Røde Djævle og flytter til England. Det her var støvlerne, som han spillede i, i netop den træningskamp.

2004 Mercurial Vapor II R9

Ronaldo scorer og vinder sin første FA Cup pokal

2007 Mercurial Vapor III

Han vinder sit første mesterskab, da han sammen med Manchester United ender på toppen i Premier League.

2008 Mercurial Vapor IV SL

Cristiano Ronaldo scorer på den sidste spilledag i sæsonen og hjælper Manchester United med at sikre mesterskabet endnu engang. Det her er CR7s anden liga titel.

2008 Mercurial Vapor SL

Dette par fodboldstøvler er stadig blandt de absolut mest eftertragtede samlerobjekt og er udelukkende lavet af karbon fibre. Ronaldo spiller i dem i UEFA Champions League finalen, hvor han scorer og vinder sit første interkontinentale mesterskab.

2009 Mercurial Vapor Superfly

CR7 er alene om at give debut til disse støvler og han sikrer sit tredje Premier League mesterskab med Manchester United i dem.

2009 Mercurial Vapor Superlfy

Denne støvle er særlig vigtig. Cristiano Ronaldo skifter dette år til Real Madrid og scorer i sin debut. Den 15. september scorer han sågar på to frispark i sin første Champions League kamp for los Galacticos. Han bliver også den første La Liga spiller til at score i sine fire første kampe.

2010 Mercurial Superfly II

Vinder Madrid derbyet i 2010, mens han spiller i den anden generation af Superfly for første gang.

2010 Mercurial Superfly II CR

Dette var hans første signaturstøvle nogensinde, som han scorede svimlende 19 mål med.

2011 Mercurial Superfly III

Scorer både i hjemme og ude kampen i Champions League kvartfinalerne i disse støvler.

2011 Mercurial Vapor Superfly III CR

Det er i disse støvler at Cristiano Ronaldo har scoret flest mål i nogensinde. Han debuterede i dem i El Clasico og scorede det afgørende mål i Copa Del Rey. Han scorede 20 mål, heriblandt 11 mål i fire kampe. Calma Cristi...

2011 Mercurial Vapor Superfly III CR

Endnu en signaturstøvle fra Mercurial Vapor Superfly III, som han spillede med i El Derby den 11. november, hvor han scorede to gange.

2012 Mercurial Vapor VIII

Ronaldo laver hattrick mod Atletico Madrid og sikrer sine 40 mål i sæsonen med disse støvler.

2012 Mercurial Vapor VIII

Vinder La Liga med Real Madrid i denne sprøde hvide variant.

2012 Mercurial Vapor VIII CR

Scorer to gange i sæsonens første El Clásico, hvilket gør ham til den første spiller nogensinde til at have scoret i seks Clásicos i streg.

2013 Mercurial Vapor IX CR SE

I sæsonens første kamp spiller CR7 med disse støvler, som hylder hans rekordbrydende 2012. Selvfølgelig scorer han to gange og Real Madrid vinder 4-3.

2013 Mercurial Vapor IX

Giver debut til den nyeste generation af Mercurial Vapor i januar, hvor han endnu engang scorer 2 mål. Det gør han ret tit faktisk...

2013 Mercurial Vapor IX CR SE

Er endnu engang Atletico Madrids onde dæmon, da han scorer mod dem i Copa Del Rey finalen.

2013 Mercurial Vapor IX CR

En af de mest mindeværdige farvevarianter, som han debuterede med mod Barcelona. Det er i disse støvler at CR7 runder de magiske 100 mål på udebane, efter at han blot har spillet 106 kampe for Madrid. Han scorer også sit 19. hattrick i ligaen.

2014 Mercurial Vapor IX CR

CR7 vinder Ballon d'Or 2013, hvor han i gennemsnit scorer i hver eneste kamp han spiller. Han bliver også Real Madrids første spiller til at nå 200 mål.

2014 Mercurial Superfly IV

Scorer sit mål nummer 50 for Portugal og bliver den første portugisiske spiller til at score i tre forskellige VM slutrunder.

2014 Mercurial Superfly IV CR7

Endnu en debut mod FC Barcelona. I hans liga kamp nummer 178 scorer han endnu et hattrick og bliver den spiller der på kortest tid scorer 200 liga mål.

2015 Mercurial Superfly IV CR7 SE

For andet år i træk vinder Cristiano Ballon d'Or prisen, som Nike hylder med denne lamslående Superfly IV variant. Ultra sjældne og en absolut diamant, hvis man er støvlesamler.

2015 Mercurial Superfly IV CR7 Silverware

En mindeværdig støvle i hans karriere, da han opnår mange milepæle i disse støvler. Han scorer fem mål i én kamp for første gang i sin karriere. Han når også de 300 mål for Real Madrid ligesom han bliver den Real Madrid spiller med flest hattricks nogensinde, da han når op på 29 af dem. Nu må det stoppe!

2015 Mercurial Superfly IV CR7 324K

Denne støvle modtog Ronaldo for at blive all-time målscorer for Real Madrid i oktober 2015. 324 mål i 311 kamp. What the actual F%¤#!?!

2015 Mercurial Superfly IV CR7 Savage Beauty

Første kapitel i historien om Cristiano Ronaldos karriere. Nike vil berette hans fortælling gennem 7 fodboldstøvler. Dette er første kapitel, som Cristiano spiller med under Champions League gruppespillet, hvor han tangerer rekorden som topscorer med 11 mål.

2016 Mercurial Superfly IV CR7 Natural Diamond

2. kapitel, som han debuterer med mod FC Barcelona. Han scorer i kampen og Real Madrid vinder El Clásico endnu engang.

2016 Mercurial Superfly V

En ny innovation, som Ronaldo spiller med i Champions League finalen for første gang. Han så træt ud i det meste af kampen, men viser sit værd med sin afgørende scoring i straffesparkskonkurrencen. Det er også i disse støvler at Cristiano fører sit land til toppen af Europa ved EM i Frankrig 2016.

2016 Mercurial Superfly V CR7 Discovery

De spritnye fodboldstøvler, som stadig har sin debut til gode. En ting er dog skudsikkert! Der skal nok være masser af mål i dem.