Bliv hyped inden Champions League i aften med adidas Gamedayplus

15.09.2015

Skrevet af Mathias

Tid til at blive hyped! Champions League starter lige om lidt og fodboldfans verden over er, ligesom alle os her hos Unisport, pænt oppe og køre over det. Det ser ud til adidas også er med på hypen og er tilbage med sæsonens første episode af Gamedayplus.

Sidste års gamedayplus episoder var en stor success og nu bygger de videre på det med endnu mere access. Allerede her i første episode i denne sæson hænger værterne ud med Manchester United, Real Madrid, Lyon og Bayern spillerne, hvor de får en snak med dem om alt mellem himmel og jord, inklusivt selvfølgelig Champions League.

The fedeste for os her hos Unisport nok at se var deres #BETHEDIFFERENCE event, som vi også fik lidt klip af. Ham der endte med at vinde hele baduljen var nemlig en Unisport havde fundet igennem det event vi holdte, så hvis du var med der og fik høvl af ham, så skal du ikke være ked af det, fordi han gik hele vejen. Vores egen video fra eventet er også lige på trapperne, så hold øje på vores Youtube kanal.

Du kan også være en del af Team Ace og Team X lige her.

Der kommer til at komme meget mere gamedayplus fra adidas, som sæsonen skrider frem og jeg glæder mig i hvert fald til at se hvad de har i fremtiden til os. Hvordan har du det med Champions League - er du også hyped?