CR7 får livstidskontrakt med Nike. Værdi på 6,7 milliarder!!

09.11.2016

Skrevet af Mathias

I december 2015, underskrev Nike deres første livstidskontrakt med basketball-superstjernen LeBron James og nu sørger de for at gøre det samme med Cristiano Ronaldo.

Rygterne og rapporterne om den nye aftale, som kommer fra diverse pengemagasiner, estimerer kontrakten er iskolde 1 milliard dollars værd, hvilket betyder den nye CR7 deal lyder meget ligesom den LeBron fik sidste år. Dette cementerer i den grad Ronaldos plads, hvis ikke som den mest talentfulde fodboldspiller i verden, (hvilket selvfølgelig altid bliver diskuteret i Messi vs. CR7 beefen) så uden tvivl som den højest profileret og mest lukrative.

I have a great relationship with this brand and I have good friends here in the company. We work as a family. – Cristiano Ronaldo.

I et interview, diskuterer Cristiano Ronaldo den nye aftalte og de utallige gode grunde til at skrive under på den nye aftalte, som han kommer til at have resten af sit liv nu. Selvom milliarden nok ikke gjorde beslutningen svær, så kalder han også sig selv for ”Mr. Nike”. Vi kan da også kun erklære os enige, fordi det ville se meget mystisk ud, hvis han spillede i noget andet en dag. Og så kan han jo ligeså godt gøre det officielt og tjene nogle penge på det samtidig.

Cristiano Ronaldo er allerede den atlet i verden, som tjener flest penge på tværs af alle sportsgrene, og hvis denne nye CR7 livstidskontrakt med Nike er ligeså stor som det rygtes, så gør han distancen mellem ham og andenpladsen endnu større. Bare lige for at gøre det hele lidt bedre for Ronaldo, så sker det her i samme uge som han underskrev med Real Madrid indtil 2021, og hvor han lancerede det 3. Kapitel af hans Nike Mercurial Superfly V serie. Livet er endt meget godt for den småsplejsede knægt fra Madeira.