2017 Germany trøjen lanceret af adidas | Klar til Confederations Cu

06.11.2016

Skrevet af Mathias

adidas er klar med en ny Tyskland landsholdstrøje i yderst god tid inden Confederations Cup. En blanding mellem det moderne og det klassiske.

Før vi starter, så prøv lige at huske tilbage på sidste gang i så en Tysk landsholdstrøje, som ikke så godt ud. Ja, det sker bare ikke vel? 2017 bliver heller ikke året, hvor den stime bliver brudt. De blander lidt gammelt med lidt nyt og skaber noget som vel kun kan betegnes som kamptrøje-kunst.

2017 Tyskland landsholdstrøjen tager tydeligt sin inspiration fra den uforglemmelige 1990 Tyskland udebanetrøje, som selvom den bestemt splitter vandene i det originale grønne look, er intet mindre en sensationelt i hvid. Hvis du dertil tilføjer en lidt retro krave i de tyske farver, samtidig med det element af cool, der altid kommer med at kunne pryde trøjen med VM vindermærket, så har du noget ret specielt på hænderne.

Tyskland trøjen til 2017 er tilgængelig fra d. 7 november, så du skal ikke vente længe på at få fingrene i den.

Fortsættes herunder.

Tyskland må anses som rimelig tunge favoritter til 2017 Confederations Cup, hvor deres modstandere er Mexico, Rusland, New Zealand, Chile, Australien, Portugal og hvem end der vinder Africa Cup of Nations. Det her kunne derfor meget vel være trøjen du ser sammen med en medalje næste sommer, og jeg tror ikke jeg fornærmer nogen ved at sige den fortjener det.