Nike vs adidas vs PUMA - Den bedste sok Tech Talk | Purecontrol, Magista & evoTOUCH

05.11.2016

Skrevet af Mathias

JaaaaaaayMiiike Tech Talk. Den er god nok, til trods for han har været på ferie i snart 3 uger, så formår Jakob stadig at have videoer i ærmet. Denne gange er det et specielt varmt emne, som vi giver vores mening om her..

Siden den første generation af Nike Magista kom på markedet i 2014, har verden virkelig taget imod idéen om fodboldstøvler med sok. Der er blevet bygget noget videre på designet siden da og nu har man støvler som adidas ACE siloen, PUMA evoTOUCH og den anden generation af Magista, som virkelig står som bevis på hvor lang vi er kommet på 2 år. Hvilken er så bedst spørger du?

Personligt ville jeg pege på PUMA evoTOUCH evoKNIT sokken, men jeg er jo også kun en ydmyg blogger. Hvis du hellere vil høre fra Jakob, som generelt er accepteret som Youtubes største fodboldstøvlenørd, så forstår jeg dig egentlig godt. Se videoen øverst i indslaget her, hvor han tager dig igennem fordele og ulemper ved alle støvlernes design.

Hvis du har spottet din drømmestøvle her, så finder du den ved at klikke her, hvor vi har samlet alle fodboldstøvler med sok.