Barcelona lancerer en ny 3. trøje til 2015/16 sæsonen

15.09.2015

Skrevet af Mathias

Barcelonas Champions League kampagne starter i morgen, når de besøger AS Roma. Kampen kommer til at blive spillet i Rom og det viser sig at være lidt fedt, fordi Nike har i dag lanceret en ny 3. trøje, som Blaugrana kommer til at bruge på deres europæiske eskapader, så vi kommer til at se den nye trøje i aktion meget hurtigt.

Sidste års Nike 3. trøjer var lavet med utrolig farverige designs, hvilket bestemt fangede folks opmærksomhed. Vi har kun set meget få Nike 3. trøjer til 2015/16 sæsonen, men med introduktionen af denne nye Barcelona tredjetrøje, kunne man forestille sig at de ville prøve at gentage successen.

De har dog mixet tingene lidt op, med et unikt design element, som selvom det ikke er så farverigt, så fanger det stadig øjet i den grad. ‘Night Rising’ hedder trøjens design og det kan man også næsten gætte sig til hvorfor, med den sorte detaljering der løber op at ærmerne og shortsene.

Du kan få fingrene i den nye Barcelona 3. trøje fra den første oktober.

De var måske en lille tand for farverige og måske liiidt for endimensionelle sidste år, så jeg tror virkelig det nye element Nike har kommet med bliver budt velkommen med åbne arme og det har potentiale til at give et rigtig skarpt look på banen. Endnu en home run fra Nike, eller er du ikke fan? Fortæl os det i kommentarfeltet herunder.