Furon Destroy fra New Balance

09.11.2016

Skrevet af Katrine

For nogle måneder siden annoncerede Kasper Schmeichel, at han skiftede Precision ud med New Balance. Vil du gerne vide, hvorfor han gjorde det, så se med her, hvor jeg har testet Schmeichels foretrukne handske, Furon Destroy. Og jeg tør godt afsløre, at jeg er vild med den!

Fascinerende førstehåndsindtryk

Man kommer ikke uden om, at Furon Destroy har en opmærkshedskrævende farvesammensætning med neongul, rød og sort, men jeg synes, det fungerer. Handsken har nogle meget interessante features, såsom New Balance’ Supersoft 4.0 latex, Finger SlingTM, Ndurance, en enestående lukkemekanisme, og Revlite Punch Zone på baghånden.

Finger SlingTM for unik pasform

I handskens fingre har New Balance inkorporeret små elastiske løkker, som man fører fingrene ind i, når man tager handsken på. Dette skal fiksere fingrene og sikre et optimalt fit. Som billedet nedenfor viser, har handsken en dobbelt lukning, så man faktisk får to muligheder for at gøre fittet helt perfekt.

Fortsættes herunder

Ndurance og Revlite

Håndfladen er udstyret med et stødabsorberende sort stykke latex, Ndurance, der skal støtte håndleddet, når man lander og tager fra med hånden. Håndfladen er derudover udstyret med SuperSoft 4.0 latex, som ved første øjekast virker fleksibel og behagelig. På håndryggen er handsken udstyret med en Revlite Punch Zone, som både skal beskytte fingrene og bidrage til forøget kraft, når man bokser i feltet.

Se Furon Destroy her.

Afgørelsens time - en handske fuld af potentiale

Efter en træning i både tørvejr og regnvejr består Furon Destroy alle test med bravour. Vi taler altså om en relativt ukendt og uprøvet handske, men latexen præsterede fra første vanddråbe, og det gjaldt både før og efter, at regnen begyndte at sile ned - dog var latexen stærkest i tørvejret. Den sorte punchzone på håndryggen havde en rigtig god effekt ved boksning, og jeg havde faktisk følelsen af at bokse længere uden at tilføre mere kraft.

Lukningen sad en anelse længere oppe på armen, end jeg er vant til, men det gav en forøget fleksibilitet til hånden, at håndryggen var forlænget. Finger SlingTM- teknologien, altså løkkerne i fingerspidserne, kombineret med den dobbelte lukning gav et helt perfekt fit, og jeg brugte ikke energi på at flytte på handsken under træningen. Handsken gav næsrmest samme tætte fit, som en handske med negative cut gør, men kombinerede det med et flat cut, som mange foretrækker. Genialt!

Det eneste, der trækker min bedømmelse af handsken en anelse ned, er, at den elastiske strop i lukningen er noget for lang til mit håndled - men hvis det er handskens største ulempe, vil jeg mene, at den har klaret testen yderst tilfredsstillende.

Furon Destroy er en ny spiller, og den er udstyret med nogle spændende features, som giver den potentiale til at konkurrere med andre tophandsker, og jeg tror, flere keepere med tiden vil få øjnene op for New Balance’ målmandshandsker.