Arsenal støvle lavet til Santi Cazorla | PUMA evoTOUCH Derby Fever til North London Derby

31.10.2016

Skrevet af Mathias

Som en del af en ny PUMA football bevægelse, kaldet Derby Fever Pack, introducerer det tyske mærke nu en special edition fodboldstøvle til Santi Cazorla. Den er vanvittig gennemført og du kan få et nærmere kig her.

Den nye PUMA Derby Fever Pack kommer til at være et konstant udviklende udvalg af fodboldstøvler, som vil bringe fokus på nogle af de største og mest højprofilerede rivaliseringer i fodboldverdenen. Det her er kun begyndelsen! Selvom denne model kun er første støvle, så skal det dog siges at denne lancering bliver yderst svær at følge op på, fordi dette tidlige forsøg står bare så knivskarpt. Med Santi Cazorla i højsædet, er den første rivalisering de kommer til at fokusere på naturligvis North London Derby, som finder sted på søndag, og til ham har PUMA skabt en custom evoTOUCH fodboldstøvle.

Den mere end almindeligt teknisk begavede Spanske midtbanemand har været en Arsenal spiller siden 2012/13 sæsonen, og siden da har han været en del af 8 derbyer allerede, mens han har været den afgørende faktor i 2. Med andre ord, har han det med altid at performe, når det bliver tid til at minde Spurs om at ”Mind the Gap”. PUMA hælder nu benzin på det evigt brændende bål, der er Arsenal vs. Spurs diskussionen og viser klart deres støtte til The Gunners.

Du kan forudbestille PUMA evoTOUCH Derby Fever Cazorla lige her og vise din støtte til Arsenal i North London Derby.

Fortsættes herunder.

evoTOUCH fodboldstøvlen er det nyeste skud på stammen fra PUMA og er bygget til playmakeren, som med hjælp fra støvlens elegante overdel og nok den bedste sok-konstruktion på markedet, nyder et blødt touch på bolden, uden den klodsethed man ofte forbinder med læderstøvler. Hvis der nogensinde var brug for bevis på Santi Cazorlas vigtighed i Arsenal midtbanen, så var det hvor forholdsvis sløve de har været offensivt i kampene mod Middlesbrough og Reading. Han spillede ikke grundet en skade, men PUMA marketingholdet kan være lettet over at høre, at rapporterne tyder på han nok skal spille mod Tottenham. Vi er faktisk også yderst tilfredse, fordi kampen ville simpelthen ikke være det samme, uden Cazorlas magi på banen og den flotteste PUMA evoTOUCH til dato.

Farvekombinationen på PUMA evoTOUCH Derby Fever Cazorla var naturligvis aldrig til debat, men det betyder ikke at støvlen ikke gemmer nogle detaljer. I modsætning til den almindelige version af evoTOUCH, så er denne støvle lavet med et livligt designmønster på hælen, som sammen med GripTex panelerne på evoKNIT sokken, skaber et virkelig dynamisk look. Derudover, så er et specielt ”Derby Fever” logo at finde på ydersiden af støvlen, sammen med en kommemorativ tekst på forfoden.

Du kan forudbestille PUMA evoTOUCH Derby Fever Cazorla lige her – er du den værdig?