adidas Messi 16+ PureAgility Kryptonite | Vores fotografer skyder nummer 60/100

26.10.2016

Skrevet af Mathias

Hvert år, på den tiende dag, i den tiende måned, præsenterer adidas en ultra, ekstremt, utrolig, ufatteligt limiteret støvle til Messi. I år var det Messi 16+ PureAgility Kryptonite.

Hvis du ikke lige fangede det på introen, så er denne adidas Messi 16+ PureAgility 10/10 støvle forholdsvis svær at få fingrene i. Ligesom i 2015, så blev blot 100 par lavet af denne 2016 version, og af de par blev en håndfuld beholdt af adidas til display i deres hovedkvarter, mens Messi naturligvis også fik et par stykker. Dette betyder, at kun en 80 stykker blev gjort tilgængelige til dig og mig, men hvis du troede det var det her der gjorde dem svære at skaffe, så har du ikke hørt det halve endnu…

Fortsættes herunder.

At så få par blev lavet var nemlig ikke, hvad der gjorde dem så djævelsk svære at anskaffe. Nej, det der gjorde dette samlerobjekt af en fodboldstøvle nærmest umulige at få fingrene i var, at de kun blev solgt i en adidas pop-up shop, som lå et helt uoplyst sted i New York. Det der skulle til at få sådan et par, var simpelthen at man skulle pakke kufferten med kun et par dages heads up og flyve til New York for at jage en af verdens største byer rundt. Dedikationen det kræver for at få fat i denne adidas Messi 16+ PureAgility Kryptonite er helt uden sidestykke og selvom i godt kan stole på, at vi gerne ville have gjort det, så var alle vores WebTV værter i gang med andre videoer på den vigtige mandag for 16 dage siden.

Så hvordan har vi så fået de her billeder spørger du? Jamen, det skal jeg fortælle dig. Unisport har nemlig heldigvis en god ven, som faktisk tog udfordringen op og tog til NYC på et fodboldstøvle eventyr. Hans navn er Gavin Bristol og hans Instagram handle er @magnificentmercurial, hvor du bestemt også burde følge ham, fordi hans Messi og CR7 samlinger er helt vanvittige.

Han rejste mere end (Hold fast nu!) 11265 km, fra London til New York for et par fodboldstøvler. Det lyder vanvittigt for de fleste, men for ham var det bare ren passion. Vi er i hvert fald glade for at han gjorde det, fordi det betyder vi kan skyde de her billeder til jer, så i kan få chancen for at nyde støvlen fra alle vinkler. Vi håber i kan lide billederne og at det ikke gør alt for ondt i hjertet at vide at i nok aldrig kommer tættere på de her støvler end her.