Nike F.C. Korobka kollektion | Sneakers fra banen til fortovet

25.10.2016

Skrevet af Mathias

Fra banen til fortovet igen, men denne gang med et forenet rødt makeover på tværs af alle fire fodboldstøvle siloer. From Russia with love…

Med Nike F.C. kollektionen har The Swoosh været pionererne bag bevægelsen, som har taget fodbold fra banen til gaderne. I de sidste 2 år har de hele tiden fundet nye måder, at genopfinde deres fodboldstøvle lineup som sneakers. De præsenterer nu en firdobbelt lancering, hvor hver sko finder sin egen måde at fortolke en gennemgående dyb rød farve.

Fortsættes herunder.

Hver Nike F.C. opdatering har lige siden serien først blev introduceret i 2014, taget inspiration fra nogle af verdens mest hæderkronede fodbold områder og denne AW16 kollektion er ingen undtagelse. Ligesom det tilhørende udvalg af streetwear, så er denne omgang Nike F.C. Zoom Mercurial XI Flyknit, Nike F.C. Roshe Tiempo VI, Nike F.C. Free Hypervenom II og Nike F.C. Air Footscape Magista Flyknit sneakers inspireret af pickup fodbold i Rusland. Det er så udbredt i Rusland, at det har fået sit eget navn, Korobka, og det er blevet så stort, at det nu er på Nikes radar.

Når nu design-inspiration har så dybe rødder i streetfodbold, så vidste Nike godt, at deres æstetiske look blev nødt til at nå samme højder. Det er derfor hver sneaker er lavet med forskellige stykker detaljering, som for eksempel guldskriften på hælen. De her kommer helt sikkert til at appellere til enhver, som har stilen til at bære dem.

Køb Nike F.C. kollektionen her og find disse fire nye sneakers.