Adidas lancerer ny Messi15.1 støvle - inspireret af det argentinske flag

10.09.2015

Skrevet af Mathias

I sidste sommers lancerede adidas Messi15.1 støvlen, som var lavet i yderst tæt samarbejde med den argentinske troldmand. Han var en essentiel del af designprocessen og at få inkorporeret sin Gambetta stil, som er en unik argentinsk spilform, i støvlens design. Nu bringer adidas endnu flere elementer af hans hjemland til støvlen med et nyt design, som er inspireret af det argentinske flag.

Der er ingen præmier for at gætte hvordan flaget er blevet inkorporeret, fordi fra billederne burde det fremgå rimelig let. Det er en rigtig flot måde at vise sin stolthed over at repræsentere sit land på. Støvlens design er i og for sig lækkert nok, at det kommer til at passe rigtig godt med Barcelonas sæt, men så tag lige et sekund og overvej næste gang Messi spiller for Argentina - match fra top til tå.

2015 har uden tvivl været Messis år. Der kan ikke være mange som ikke ville unde ham at vinde denne sæsons Ballon d’Or, fordi han har løftet sit spil endnu engang. Med sine nye støvler kommer han til at repræsentere sit land på alle fronter og være endnu mere inspireret til at præstere.

Få gang i din Gambeta stil i de nye adidas Messi15.1 støvler lige her.

Hvad der gør den her støvle godt i mine øjne er ikke rigtig det visuelle look, fordi egentlig er det jo bare en hvid og blå støvle. For mig er det at støvlen er en Messi selv har haft en hånd ind over og har hjulpet med at perfektere. Hey, hvis det er godt nok til ham, så er den så sandelig også godt nok til mig.

Lionel Messi kommer til at køre sit show i sine nye støvler, når Barcelona sparker deres Champions League kampagne i gang mod Roma. Kommer du til at tilslutte dig ham?