PWG Freestyle tutorial | "Abbbas Around the World"

13.10.2016

Skrevet af Jonathan

Du har måske undret dig over, hvor PWG har gået i gemt sig i de sidste mange måneder. Han har såmænd bare taget en 3. plads ved verdensmesterskaberne i Freestyle. Nu er han tilbage for at lære os vilde tricks.

PWG er en mand som ikke går ned på træning. Faktisk har han hver eneste de gennem de sidste 4 måneder været i træningsrummet for at blive helt grydeklar til VM i Freestyle, hvor han for et par uger siden snuppede en imponerende 3. plads. Nu er PWG så tilbage bag skærmen, for at få os alle med på freestyle vognen og gøre os helt skarpe til indendørssænonen med sin Unisport Freestyle tutorials.

I dette afsnit er “Abbas Around the World” kommet på agendaen og det er et rimelig stort skridt op af sværhedsgradsstigen. Så stort at vi faktisk har besluttet at sende JayMike tilbage i studiet for at fokusere på sine anmeldelser af fodboldstøvler - så alle kan gøre det de er bedst til.

Men selvom det bliver sværere og sværere så er det vigtigste budskab at træning gør mester. Tro det eller lad være, men der var også en gang, hvor PWG kun kunne tage 2 jongleringer med bolden. Der var han godt nok kun 3 år, men pointen er at jo mere du øver dig, jo bedre bliver du. Så brug de her tutorials som din motivation til at komme ud og blive et freestyle geni.

Hvis du er faldet for det træningstøj som PWG har på i videoen, så kan du finde det hele lige her. Inklusiv den fantastiske Z.N.E. hoodie fra adidas!